Overheidsjuristen

Draag bij aan de oplossing van maatschappelijke problemen

#juridisch #afwisseling #samenleving

header_overheidsjuristen

Je bent een gedreven jurist, met hart voor de overheid. Je denkt mee over en werkt aan de toekomst van Nederland en die van jezelf. Met een boeiende carrière. DPA Professionals biedt je de afwisseling waardoor je groeit. Met zekerheid en genoeg flexibiliteit om ook naast je werk je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Complexe juridische casussen

Investeringen door het kabinet, veranderende wet- en regelgeving en mondige burgers zorgen voor een boeiend juridisch speelveld. Dit vraagt om een flexibele instelling en creatieve oplossingen. DPA Professionals heeft volop werk voor ambitieuze overheidsjuristen die zich willen vastbijten in complexe juridische casussen. En een waardevolle bijdrage willen leveren aan de samenleving.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talentvolle overheidsjuristen. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

bernard-still.JPG

Zet je carrière naar je hand

Als overheidsjurist bij DPA Professionals kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld schouwen en hoorzittingen houden in het aardbevingsgebied, als arbiter bij de Nationaal Coördinator Groningen. Of zorgen voor de juridische handhaving van het voorbereidingsbesluit voor een toeristenwinkelstop in de binnenstad van Amsterdam. Beslissen op asielaanvragen bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Juridische ondersteuning bieden bij inkoopvraagstukken van de rijksoverheid. Kortom, uitdagende, afwisselende opdrachten. Zo zet je je carrière helemaal naar je hand. Als interim professional in dienst van DPA Professionals, als zzp’er of in een vaste baan bij onze opdrachtgevers.

Met gerenommeerde opleidingsbureaus werken we samen aan verdiepingscursussen en omscholing. Bijvoorbeeld om juristen klaar te stomen voor de overgang van het ambtenarenrecht naar (civiel) arbeidsrecht of voor de komst van de Omgevingswet. Vier keer per jaar organiseren we een kennissessie voor al onze professionals. In kleinere groepen zijn er jurisprudentie-overleggen. En er wordt levendig gebruikgemaakt van onze online community, waarin collega’s nieuws, uitspraken en kennis delen, vragen stellen en leren van elkaars best practices. Ook hebben we leuke informele events zoals borrels. Meestal in combinatie met een kennissessie – onze professionals zijn van de inhoud.

Niet in hokjes

Onze overheidsjuristen zijn hardwerkende, loyale, no nonsense professionals. Assertieve specialisten die openstaan voor feedback en zich graag ontwikkelen. Die niet alleen hun vak verstaan, maar ook willen bijdragen aan proces- en kwaliteitsverbetering binnen overheidsorganisaties. Niet in hokjes denken, maar out of the box. Je bent maatschappelijk betrokken. En wilt genoeg tijd hebben voor activiteiten naast je werk. Ook daar is ruimte voor. DPA Professionals is geen “ouderwetse” werkgever. Wij kennen flexibele werkvormen en denken graag met je mee.

Bekijk de vacatures

Stel je vraag aan Yannick

Recruiter Stuur een bericht