Op zoek naar vast inkoop personeel met businessfocus?

Bij DPA vind je op korte termijn hoogwaardige inkoopprofessionals die jouw organisatie versterken. Gedreven vakmensen die denken in oplossingen. Die vanuit diepgaande inhoudelijke kennis en met business focus aan prestatieverbetering werken. En die vanuit inkoopperspectief bijdragen aan optimale prijs-kwaliteitverhouding, innovatie, time-to market, geld verdienen en duurzaamheid. Tastbare inkoopresultaten realiseren, dat is wat ons drijft. Dat geeft ons plezier en voedt onze passie om samen met klanten te blijven excelleren.

  • Direct inzetbare inkoopprofessionals met werving & selectie
dpa professionals procurement associates

Werving en selectie van inkopers

Door onze eigen inkoopervaring, hebben wij verstand van inkoop. Wij begrijpen jouw vraag en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste inkoopprofessional die met een passende achtergrond, ervaring en attitude uitstekend bij jouw onderneming en ambities past.

Wij hebben een groot netwerk aan inkopers. We kennen en spreken veel inkopers door onze werving & selectie en detachering opdrachten en daarnaast door onze eigen inkoopachtergrond. Hierdoor kunnen we proactief succesvolle inkoopprofessionals benaderen, die latent geïnteresseerd kunnen zijn in een nieuwe uitdaging. Daarnaast zijn we één van de oprichters van InkoopJobs. Een unieke online inkoop community met bijna 5.000 geregistreerde inkopers en ca. 12.000 ontvangers van de nieuwsbrief. Dit biedt ook jou de mogelijkheid om je vacature kosteloos op de website en in de nieuwsbrief te plaatsen.

Waarom werving & selectie van DPA?

  • Gesprekspartners op niveau: we zijn vakinhoudelijk en ervaren
  • Marktkennis: wij hebben kennis van jouw business
  • Gestructureerd en voorspoedig proces: wij houden de doorlooptijd zo kort mogelijk
  • Passende kandidaten met de juiste ervaring en vaardigheden
  • Betrokken en persoonlijk
  • Betrouwbaar, integer en zorgvuldig
  • Aanvullende diensten mogelijk: wij kunnen een assessment verzorgen en bieden aanvullende opleidingen

Liever detachering of deta-vast?

Ook dan kunt u bij ons terecht. Deta-vast of detachering is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die snel de juiste kennis op het juiste moment willen inhuren. We hebben ruime ervaring met arbeidsbemiddeling voor tijdelijke opdrachten. Daarom kunnen wij u helpen met Inkoopprofessionals die meteen resultaat kunnen boeken binnen uw organisatie. Getraind, voorzien van methodologie en gecoached.

Meer informatie over onze dienstverlening

Deze klanten kozen al voor DPA

DPA-professionals-procurement-werken-bij-NS
dpa-professionals-procurement-werken-bij-tennet
DPA-professionals-procurement-werken-bij-KLM
dpa-professionals-procurement-werken-bij-vanderlande
dpa-professionals-facility-werken-bij-Evides
Eindhoven airport logo
KPMG logo
Logo prinses máxima centrum voor kinderoncologie
DPA-professionals-procurement-werken-bij-Heineken

Jong talent programma

Jonge, veelbelovende inkopers zijn schaars. Veel organisaties willen hun natuurlijke uitstroom of uitbreiding graag invullen met ambitieuze starters. Jong talenten vinden én binden, blijkt echter een lastige opgave. Wij hebben een uniek jong talent programma ontwikkeld om uw toekomstige inkopers te vinden, binden, ontwikkelen en aan u over te dragen.

Kennis van en inzicht in het inkoopvak

Ons inkooptalent doorloopt de zevendaagse Leergang InkoopPraktijk A (tactisch) bij onze partner InkoopAcademie. Deze opleiding is specifiek gericht op snelle instroom in het inkoopvak en geeft een moderne visie op inkoop mee met de nodige handvatten om dit naar de praktijk te vertalen.

Meer over ons jong talent programma
dpa-professionals-inkoop-professional-overheid-inhuren

Neem contact met ons op

DPA-professionals-supply-chain-en-logistics-directeur-Onno-van-Capelleveen

Onno van Capelleveen

Directeur

Bel of WhatsApp: +31653475523