Snel en flexibel juridische studenten inhuren

Heb je direct ondersteuning nodig van een extra jurist? Verzeker jezelf dan van een Jupo: een zorgvuldig geselecteerde (bijna) afgestudeerde rechtenstudent. Flexibiliteit en betaalbare kwaliteit. Juristen inhuren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  • 105 juridische topstudenten zijn direct beschikbaar
JUPOS: direct en flexibel juridische studenten inhuren

Waarom een topstudent via DPA?

Direct inzetbaar

Dankzij onze grote pool van juridische studenten en matching automation technologie kunnen wij supersnel de beste jurist matchen aan jouw opdracht en kun je morgen al van start.

Volledig flexibel

Wij stellen onze juristen al beschikbaar vanaf enkele uren uitzoekwerk. Wanneer je wil en hoe vaak je wil. Jij bepaalt.

Betaalbare kwaliteit

Jupo's zijn gemotiveerd, leergierig, professioneel en hoog opgeleid. Bij elke aanvraag zoeken wij met zorg de best passende student voor jouw vraagstuk. Zo ben je zonder zorgen verzekerd van kwaliteit voor een vast bedrag van €30 per uur ex btw.

Tijdbesparend

Wij regelen alles voor jou. Van het aanleveren van geschikte kandidaten, tot administratie van de contracten en de facturatie. Wij beoordelen de kandidaten en zorgen voor de beste match.

DPA Professionals Juridisch JUPOS Veronic Sijstermans

Veronic Sijstermans

Business unit manager

Bel Veronic +31653223277

De zekerheid van topkwaliteit

Om jouw werkdruk te verlagen bieden wij volledige ontzorging bij het inhuren van betaalbare juridische ondersteuning.

Voor opdrachtgevers dichten we hiermee het gat tussen het zelf aannemen van werkstudenten en het inhuren van dure juristen, door een betaalbare, betrouwbare en flexibele oplossing te bieden. Wij verzorgen alles. Wij garanderen kwaliteit en flexibiliteit. Zo kun jij weer focus houden op de inhoud van je werk.

Wat is JUPOS? Rechtenstudenten flexibel inhuren

Hoe gaan wij te werk?

Online aanvraag

Snel en gemakkelijk

Plaats je aanvraag via het formulier op deze pagina. Geef daarbij alvast zoveel mogelijk informatie mee zodat wij de best passende kandidaten voor je kunnen matchen.

Selectie van kandidaat

Wij zoeken de meest geschikte jurist

Op basis van de details van jouw aanvraag zorgen we voor de beste kandidaat. Dit doen wij met matching automation software die de absolute beste match maakt dankzij gamification, voorspellende data en geblindeerde profielen. We stellen de meest gemotiveerde en beschikbare kandidaten aan je voor en na een (online) kennismaking gaat de Jupo van start.

Direct starten

Bij een match kan direct gestart worden

Is er een goede klik? De Jupo kan starten wanneer je dat wil, al dezelfde week indien gewenst.

Wij regelen alles

Van werving tot contracten en facturering

Wij nemen alles uit handen. Juristen inhuren is nog nooit zo leuk geweest.

Plaats direct je aanvraag

Voer de onderstaande informatie in en we nemen contact met je op. Heb je eerst nog een vraag? Veronic vertelt je graag meer.

* Alleen velden met een asterisk (*) zijn verplicht. Werkstudenten kunnen eventueel ook in weekenden, avonden en op afstand ingezet worden.

DPA Professionals Juridisch JUPOS Veronic Sijstermans

Veronic Sijstermans

Business unit manager

Bel Veronic +31653223277