Snel en flexibel rechtenstudenten inhuren

Extra jurist nodig ter ondersteuning van jouw legal team? Verzeker jezelf dan van een Jupo: een zorgvuldig geselecteerde (bijna) afgestudeerde rechtenstudent. Flexibiliteit en kwaliteit voor een vaste prijs. Juristen inhuren is nog nooit zo leuk geweest.

  • 105 juridische topstudenten zijn direct beschikbaar
JUPOS: direct en flexibel juridische studenten inhuren

Waarom een topstudent via DPA?

Snel een match

Dankzij onze talent pool van werkstudenten en gamified unbiased hiring software besparen wij jou veel tijd in het werving- en selectieproces en krijg je de best passende match.

Flexibel

Vanaf enkele uren uitzoekwerk, tot wekelijkse ondersteuning voor 16 uur per week. Wanneer je wil, waar je wil en hoe vaak je wil. Ook in de avonden en weekenden. Jij bepaalt.

Betaalbaar

We leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wil je je team flexibel uitbreiden in drukke periodes, of alvast kennismaken met jong talent? Alle Jupo’s zijn door ons geselecteerd op kennis, ervaring, talen en superpowers. Zo ben je verzekerd van kwaliteit voor €39 per uur ex btw, all-in.

Tijdbesparend

Wij regelen alles voor jou. Van het aanleveren van geschikte kandidaten, tot administratie van de contracten en de facturatie. Wij selecteren de kandidaten en zorgen voor de beste match. Volledig ontzorgd worden en nieuwe talent ontmoeten. Win-win.

DPA Professionals Juridisch JUPOS Veronic Sijstermans

Veronic Sijstermans

Business unit manager

Bel Veronic +31653223277

Waarin zijn wij uniek?

De enige in de markt

JUPOS is het enige platform waarmee studenten goed betaald, vakinhoudelijke werkervaring kunnen opdoen tijdens hun studie.

Unbiased hiring

Het recruitmentproces is gericht op het identificeren van kennis en competenties zonder rekening te houden met achtergrond. Door onbewuste vooroordelen weg te nemen worden alle kandidaten op een eerlijke manier beoordeeld.

Co-creatie met klanten

De enige andere manier om aan deze studenten te komen is door zelf het werving en selectieproces te doen. Door JUPOS in te schakelen bespaar je als opdrachtgever veel tijd en geld. Ieder zijn vak!

Veelgestelde vragen

De zekerheid van topkwaliteit

"Wij zijn de brug voor talent zodat zij gemakkelijk instromen in het werkende leven."

Dit doen we door studenten inhoudelijke werkervaring te laten opdoen tijdens hun voltijdstudie bij mooie opdrachtgevers in heel Nederland. Zo krijgen studenten de kans om de kennis uit hun studie direct toe te passen in de praktijk. Tegelijkertijd leren ze wat voor type functie en organisatie het beste bij hen past zodat zij na hun afstuderen weten waar zij hun carrière willen starten.

Voor opdrachtgevers dichten we hiermee het gat tussen het zelf aannemen van werkstudenten en een betaalbare, betrouwbare en flexibele oplossing inhuren. Wij verzorgen alles. Zo kun jij weer focussen op de inhoud van je werk en krijg je meer tijd, ruimte en plezier terug!

Wat is JUPOS? Rechtenstudenten flexibel inhuren

Deze opdrachtgevers kiezen voor ons

dpa-professionals-werkt-samen-met-nationale-nederlanden
dpa juristen claimingo logo
dpa juristen dll logo
dpa juristen deloitte logo
DPA-professionals-werkt-samen-met-Lidl
dpa juristen inshared logo
dpa juristen ipsos logo
dpa juristen legadex logo
dpa juristen visma raet logo

Hoe gaan wij te werk?

Online aanvraag

Snel en gemakkelijk

Plaats je aanvraag via het formulier op deze pagina. Geef daarbij alvast zoveel mogelijk informatie mee zodat wij de best passende kandidaten voor je kunnen matchen.

Selectie van kandidaat

Wij zoeken de beste oplossing voor je probleem

Op basis van jouw aanvraag zorgen we voor de beste kandidaat. Dit doen wij met unbiased hiring software die de absolute beste match maakt dankzij gamification, voorspellende data en geblindeerde profielen. We stellen de best passende kandidaten aan je voor.

Direct starten

Bij een match kan direct gestart worden

Er volgt een (online) kennismaking met de kandidaat. Is er een goede klik? De Jupo kan dezelfde week nog starten, of op een moment naar keuze. Je bepaalt of de Jupo bij jou op kantoor werkt, of remote.

Wij regelen alles

Van werving tot contracten en facturering

Wij nemen alles uit handen. Juristen inhuren is nog nooit zo leuk geweest.

Plaats direct je aanvraag

Voer de onderstaande informatie in en we nemen contact met je op. Heb je eerst nog een vraag? Veronic vertelt je graag meer.

* Alleen velden met een asterisk (*) zijn verplicht. Werkstudenten kunnen eventueel ook in weekenden, avonden en op afstand ingezet worden.

DPA Professionals Juridisch JUPOS Veronic Sijstermans

Veronic Sijstermans

Business unit manager

Bel Veronic +31653223277