Particuliere financiering

Snel groeien in verrassend leuke sector

#particulierefinanciering #banking

Blog header 7

Digitalisering, nieuwe aanbieders, veranderende wet- en regelgeving en maatschappelijke druk. De wereld van banken en verzekeraars is volop in beweging. Dat maakt werken in deze sector verrassend leuk. Met volop kansen voor sociale, ondernemende professionals. Kansen die jij pakt samen met DPA Professionals. Wij bieden je de omgeving om snel te leren en groeien.

Ondernemende professionals gezocht

Banken en verzekeraars moeten zich snel aanpassen om relevant te blijven in de markt voor financiële dienstverlening. Fintechs dagen gevestigde partijen uit. Verdienmodellen staan onder druk en servicemodellen veranderen ingrijpend. Robotisering neemt een groot deel van de hypotheekacceptatie over, zodat hypotheekacceptanten vooral nog de complexe vragen behandelen. Klanten zoeken 24/7 multichannel contact en door de digitalisering wordt dat contact juist nóg belangrijker. Daarin maak je als bank of verzekeraar het verschil. Zo moet je bij een schadeclaim commercieel belang en klantbelang goed en empathisch afwegen. In de dynamische omgeving die zo ontstaat, is een grote vraag naar ondernemende professionals.

Breed oriënteren of juist specialiseren

Met DPA Professionals leer je de wereld van financiële dienstverlening goed kennen. Als starter begin je vaak in een contactcenter. Daarna bepaal je zelf mede je richting en kun je ervaring opdoen op heel verschillende plekken. Werk je het ene moment bij een bank, het andere moment bij een startup of verzekeraar. Of je specialiseert je juist verder in één richting: zoals letselschadebehandelaar, pensioenspecialist of hypotheekacceptant. Welke route je ook kiest, je blijft in een wereld die volop beweegt. Waar je continu uitgedaagd wordt en zelf veel kunt inbrengen.

Voor ons staat jouw groei centraal. Wij investeren veel in je opleiding en training. De basis is de Wft leerlijn, maar omdat banken en verzekeraars steeds meer agile werken, trainen we je daar ook in. Je kunt zelfs een Black Belt in Lean halen via DPA Professionals. Via onze eigen DPA Academy werk je aan je competenties. Daarnaast kun je specialistische opleidingen volgen, zoals de Leergang Personenschades. Je leert ook van je collega’s. Zo hebben we een online community waar je vragen en ervaringen deelt en een buddysysteem, waarin juniors en seniors elkaar uitdagen.

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend en ambitieus. Daarom spreekt een markt die volop in beweging is jou aan. Omdat je ook sociaal en klantgericht bent, past de financiële dienstverlening goed bij jou. Je past ook bij DPA Professionals omdat je wilt investeren in je eigen groei. In een omgeving die oog heeft voor jou als mens. Als starter begin je vaak in een traineeship met zo’n 10 mensen waarmee je snel een hechte band opbouwt. We organiseren ook regelmatig leuke events. Dat persoonlijke in onze cultuur onderscheidt ons en spreekt jou aan.

Lees hier de veelgestelde vragen van sollicitanten

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen banking & insurance. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Stel je vraag aan Jeroen

Directeur Stuur een bericht