Samen ondernemen met DPA: het verhaal van interim jurist Tom

#ondernemen #ambitie #samenwerken

Blog 13 november 2018 2 min. lezen
0-8.jpeg

Graag stel ik me aan jullie voor door middel van dit berichtje. Ik ben Tom van Hooff, 37 jaar en ik kom uit Alkmaar. In november 2014 ben ik bij DPA begonnen als interim jurist. Daarvoor was ik dertien jaar in dienst bij een gemeente. Wat ik het meest waardeer aan het werken als interimmer bij DPA, zijn de verschillende opdrachten waar ik door de jaren heen aan heb gewerkt en de manier waarop DPA met mij meedenkt.

Ontwikkelen als werkondernemer

DPA heeft mij de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen als werkondernemer. Dit betekent dat ik naast mijn normale werkzaamheden ook ben gaan ondernemen bij DPA. Je hebt dan een normaal basissalaris waar een bonusregeling aan is gekoppeld. De bonusregeling wordt bepaald aan de hand van de omzet die je in een maand genereerd. Dit kan doormiddel van een x aantal gewerkte uren, maar ook door bijvoorbeeld een andere professional aan te dragen bij DPA. Kortom, hoe meer je werkt, hoe interessanter het wordt!

Samen ondernemen

Werkondernemer zijn, geeft je de gelegenheid om je te ontwikkelen in het ‘vak’ ondernemen. Bij dit werkondernemerschap word je, samen met DPA, verantwoordelijk voor diverse opdrachten. Daarnaast onderhandel je over uurtarieven en krijg je de kans om samen met DPA te ondernemen. De pluspunten? Je geniet nog steeds van de voordelen zoals de pensioenregeling, loondoorbetaling bij ziekte en je hoeft je geen zorgen te maken over je administratie.

"DPA heeft mij de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen als werkondernemer."

Tom van Hooff

Veranderende arbeidsmarkt

DPA sluit met deze vorm van werknemerschap aan bij de veranderende arbeidsmarkt die een steeds bewustere manier van werken vraagt. Daarnaast houden ze rekening met de persoonlijke ambities van medewerkers. Wil je meer weten over dit werknemerschap? Stuur dan een berichtje naar jochem.koedijk@dpa.nl.

Over DPA

Wij zijn DPA. De verbinding tussen professionals en de wereld van werk. We bieden jou alle ruimte om deze wereld verder te ontdekken. Wat vind jij belangrijk? Waar loop je warm voor? Kom bij ons werken en geef je toekomst richting en je cv een boost. In een aantrekkelijk bedrijf met goede voorwaarden en een prima sfeer.

Toonaangevende opdrachtgevers

We gaan een vaste relatie met je aan – jij kiest voor groei en inhoud. Wij laten je kennismaken met toonaangevende opdrachtgevers. Met opdrachten die soms alles vragen van je expertise en vaardigheden. Altijd brengen wij je verder. Want we begeleiden je intensief, met coaching, trainingen en opleidingen. Zowel vakinhoudelijk als competentiegericht – improving your performance.

Bekijk onze vacatures hier