DPA-Professinals-Legal-Tom-van-Hooff

Tom van Hooff

Jurist
Ervaring

Samen ondernemen met DPA: het verhaal van interim jurist Tom

Over Tom

Ik ben Tom van Hooff, 37 jaar en ik kom uit Alkmaar. In november 2014 ben ik bij DPA begonnen als interim jurist. Daarvoor was ik dertien jaar in dienst bij een gemeente. Wat ik het meest waardeer aan het werken als interimmer bij DPA, zijn de verschillende opdrachten waar ik door de jaren heen aan heb gewerkt en de manier waarop DPA met mij meedenkt.

Ontwikkelen als werkondernemer

DPA heeft mij de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen als werkondernemer. Dit betekent dat ik naast mijn normale werkzaamheden ook ben gaan ondernemen bij DPA. Je hebt dan een normaal basissalaris waar een bonusregeling aan is gekoppeld. De bonusregeling wordt bepaald aan de hand van de omzet die je in een maand genereert. Dit kan doormiddel van een x aantal gewerkte uren, maar ook door bijvoorbeeld een andere professional aan te dragen bij DPA. Kortom, hoe meer je werkt, hoe interessanter het wordt!

Samen ondernemen

Werkondernemer zijn, geeft je de gelegenheid om je te ontwikkelen in het ‘vak’ ondernemen. Bij dit werkondernemerschap word je, samen met DPA, verantwoordelijk voor diverse opdrachten. Daarnaast onderhandel je over uurtarieven en krijg je de kans om samen met DPA te ondernemen. De pluspunten? Je geniet nog steeds van de voordelen zoals de pensioenregeling, loondoorbetaling bij ziekte en je hoeft je geen zorgen te maken over je administratie.

"DPA heeft mij de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen als werkondernemer."
Meer weten over werken bij DPA?

Neem contact op met Pien