DPA professionals supply chain procurement
Ervaring

Het verhaal van Interim Supply Chain Professional Mitch

Mitch Lemmerlijn werkt als interim professional Supply Chain & Logistics bij DPA. In deze blog vertelt hij over zijn achtergrond, de mogelijkheden bij DPA en over zijn vakgebied en taken als interim professional. 

Achtergrond

“Na het behalen van mijn Master Supply Chain Management heb ik er bewust voor gekozen om als interim professional aan de slag te gaan. Met als belangrijkste drijfveer om meerdere bedrijven te leren kennen en verschillende functies in te vullen. Zo kan ik veel ervaring opdoen en me breed oriënteren. Mijn visie is dat een goed-ingerichte supply chain essentieel is om de ultieme klantwaarde te genereren. Zowel de advieskant als de datakant spreken mij erg aan: bedrijven ondersteunen in procesoptimalisatie en continu verbeteren, en zorgen voor betere strategische beslissingen aan de hand van business intelligence.”

Ontwikkeling goed geregeld

“Een van de kernwaarden van DPA is het investeren in werknemers. Ik krijg de kans om opleidingen en trainingen te volgen die bijdragen aan het vakgebied en ook om mijn persoonlijke basis te verstevigen. Dat vind ik belangrijk, hierdoor blijf ik me ontwikkelen. Momenteel ben ik bezig met een APICS micro-masteropleiding op het gebied van Supply Chain. Dit gaat via e-learning en wordt afgesloten met certificering. Ook hoop ik dit jaar een Green Belt-certificering in LEAN te behalen.”

Van grondstoffen tot leveren van eindproducten

“Ons vakgebied is enorm in beweging door onder andere Internet of Things, Industry 4.0, Blockchain en Supply Chain Visibility. Daardoor zijn er enorm veel uitdagingen waar je mee te maken kunt krijgen. Van de goederenstroom van de leverancier naar de eigen organisatie tot aan het optimaal inspelen op de wensen van klanten. Al deze aspecten bieden veel ruimte voor het creëren van toegevoegde waarde. Sinds april ben ik gedetacheerd bij SABIC, een internationale petrochemische onderneming. Hier houd ik me bezig met de customer service- en order-to-cash processen. In deze functie is het doel om de klant optimaal te ondersteunen en het toeleveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Neem contact op met Onno