@ DPA Woningcorporaties gaat samen met Your Professionals

Case 12 december 2017 1 min. lezen
privacy

Met ingang van 11 december 2017 gaat DPA Woningcorporaties samen met het kerndiscipline Woningcorporaties binnen Your Professionals. Dit is een logisch gevolg van het recente samengaan van DPA Group en Your Professionals. “We opereren in dezelfde markt en zetten door de krachtenbundeling een forse stap vooruit om verder te groeien. Samen kunnen we onze gezamenlijke klanten beter bedienen en extra impulsen geven aan de kennisontwikkeling van onze mensen”, zegt Rozmeen Koornneef, Business Unit Manager bij Your Professionals.

Maatschappelijke meerwaarde

De via de wet aangestuurde focus op kerntaken vraagt van woningcorporaties dat zij tegen lagere kosten maatschappelijke meerwaarde leveren, stelt Suzanne Reijtenbagh-van Zeelst, Business Unit Manager van DPA Woningcorporaties. “Met onze begeleiding, workshops en trainingen helpen we corporatiemedewerkers en woningcorporaties om zich te blijven ontwikkelen. Samen met Your Professionals hebben we een groot netwerk van ervaren corporatiemedewerkers die direct inzetbaar zijn. Ook kunnen we snel jonge professionals inzetten: goedgetrainde talenten die een sterke bijdrage leveren op gebieden als klantenservice, innovatie en kwaliteit.”

Een nieuwe naam voor DPA Woningcorporaties

De twee bedrijven opereren vanaf 11 december 2017 onder de bedrijfsnaam Your Professionals. Het merk DPA Woningcorporaties wordt na deze datum niet meer gebruikt. Informatie over de activiteiten en vacatures is voortaan beschikbaar via www.yourprofessionals.nl, onder het specialisme woningcorporaties.