@ DPA wint aanbesteding gemeente Zaanstad

Case 08 juni 2017 2 min. lezen
Supply chain hero image

Gemeente Zaanstad zet in op maximaal flexibele scope bij inhuur financieel adviseurs

22 mei 2017 - De gemeente Zaanstad heeft de Europese openbare aanbesteding financials gegund aan DPA Group. Op basis van de aanbestede raamovereenkomst gaat DPA-business unit ConQuaestor de gemeente voorzien van interim professionals met specifieke kennis en ervaring in het finance-vakgebied. Dit voor inspanningsgerichte en resultaatgerichte diensten. Hierbij worden zowel medewerkers die bij ConQuaestor in dienst zijn als aan de onderneming verbonden zzp’ers met de gewenste finance-kennis ingezet.

Aan de hand van verschillende functieomschrijvingen zal gemeente via DPA adviseurs inhuren zoals financieel analisten, financieel adviseurs, planning & control-specialisten, (senior) controllers en business controllers. Deze professionals zullen naast projectopdrachten bijdragen aan verbeter- en transitietrajecten. Door het afsluiten van dit raamcontract kan de gemeente op flexibele basis over actuele specialistische kennis en expertise beschikken, en de inkoopkosten beperken.

Gemeente Zaanstad

Met 152.466 inwoners is Zaanstad in Noord-Holland de grootste gemeente in de Zaanstreek. De gemeente is in 1974 ontstaan door samenvoeging van Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. De gemeente maakt deel uit van de plusregio ‘Stadsregio Amsterdam’ en valt onder de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Meer informatie is te vinden op www.zaanstad.nl.

DPA Group

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van hoogopgeleide professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Via in specifieke markten of vakgebieden gespecialiseerde business units helpt de onderneming professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Daarbij steunt DPA op een landelijk netwerk van ruim 1.600 eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers.

Over Conquaestor Interim Professionals

ConQuaestor is een interim- en adviesbureau op het gebied van finance & control. We helpen professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en aan te wenden in passende uitdagingen. Zo ondersteunen we opdrachtgevers in hun behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten en projecten. Het motto ‘improving your performance’ benadrukt onze ambitie om beide partijen te faciliteren in hun ontwikkeling en groei.