Nieuws

DPA implementeert Salesforce bij Ultimaker

Als officiële Salesforce-partner kreeg DPA de opdracht om het komende halfjaar de bedrijfssoftware te implementeren bij Ultimaker, een fabrikant van 3D-printers. Met Salesforce, een cloudgebaseerd platform voor customer relationship management (CRM), beheert Ultimaker zijn relaties met klanten, prospects en partners nu vanaf één centraal platform.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met Salesforce

Ultimaker is een van de eerste bedrijven die 3D-printen toegankelijk maken voor organisaties die hun manier van produceren willen transformeren. Sinds de oprichting in 2011 is het bedrijf enorm gegroeid, met uitbreiding van de kantoren naar Singapore en Boston. Daardoor ontstaat vanzelfsprekend een verdeeldheid in het IT-landschap. Met de implementatie van zowel Marketing als Sales Cloud centraliseert en optimaliseert Ultimaker elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt.

Fred Boevé, algemeen directeur IT van DPA: "We zijn supertrots dat Ultimaker DPA heeft gekozen voor de implementatie van Salesforce! Onze specialistische kennis, jarenlange ervaring, korte lijnen en slagvaardigheid leiden tot snelle implementatie en mooie innovatieve klanten zoals Ultimaker.”

Ondersteuning nodig?

Heeft jouw bedrijf ook ondersteuning nodig bij een kort of langlopend implementatieproject? Of heb je een ander IT vraagstuk? Neem vrijblijvend contact op, we denken graag mee over de beste oplossing voor jouw organisatie.

Contact opnemen
Meer weten over IT?

Vraag het Stefan

DPA Professionals IT Stefan van der Mark

Stefan

Business Unit Manager GEOS Bel of WhatsApp: +31 6 4167 8002