Case: Waarom HHC/DRS Inspecties B.V. graag met DPA werkt

Case 13 mei 2016 1 min. lezen
DPA-professionals-case-over-Keuring-en- certificeringsbedrijf-HHCDRS-Inspecties

Keuring- en certificeringsbedrijf HHC/DRS Inspecties heeft via DPA haar vacatures voor certification engineers ingevuld. Algemeen manager Huib Oostdijk legt uit waarom. 'DPA is doortastend en prettig om mee te werken. 'De invalshoek die DPA kiest kan verrassend werken en is in ons geval goed uitgepakt.'

"De samenwerking met DPA gaat op een heel ontspannen manier."

Huib Oostdijk

Groeiende vraag naar certification engineers

Er is steeds meer werk op het gebied van certification engineering. HHC/DRS Inspecties B.V. heeft DPA Engineering ingeschakeld om invulling te geven aan een groeiend werkaanbod. Certification engineers zijn professionals die affiniteit hebben met techniek en regelgeving. Ze moeten onder hoge tijdsdruk kunnen werken en in staat zijn veel verantwoordelijkheden op zich te nemen. We hebben engineers uit de luchtvaartsector ingezet omdat zij vaak over deze eigenschappen beschikken.

Fijne samenwerking met DPA Engineering

De samenwerking met DPA gaat op een heel ontspannen manier. Mede door de vasthoudendheid van de DPA-professionals zijn onze vacatures naar tevredenheid ingevuld. Als bedrijven tobben met het ingevuld krijgen van een bepaalde vacature, is het zeker aan te bevelen om hierover een gesprek met DPA te hebben. De invalshoek die DPA kiest kan verrassend werken en is in ons geval goed uitgepakt.

Alleen maar vaste dienstverbanden

Bij HHC/DRS Inspecties B.V. werken we uitsluitend met vaste dienstverbanden. Dus ook de via DPA ingevulde functies leiden tot een vast dienstverband. De achtergrond hiervan is, dat we als Notified Bodyonze onafhankelijkheid aantoonbaar moeten waarborgen. Die zou in de knel kunnen komen als we medewerkers (tijdelijk) in dienst hebben die op projecten van onze opdrachtgevers hebben gewerkt.

 

Neem contact op met Faissal

Business unit manager engineering Stuur een bericht