DPA Professionals werken als IT consultant

Vacatures systeembeheerder

Werken als systeembeheerder bij DPA, wat houdt dat in? Met een vast contract werken aan verschillende interessante projecten, vrijheid in je loopbaankeuze en de mogelijkheden om door te groeien. Bekijk hieronder onze systeembeheerder vacature

Werken als systeembeheerder?

Werken als systeembeheerder, wat houdt dit in? Als systeembeheerder bij IT is er een grote diversiteit aan opdrachten. Wat je exact gaat doen is per opdracht verschillend en die uitdaging is groot. De werkzaamheden zullen bij alle systeembeheerder vacatures verschillen, maar op basis van professionals die al als systeembeheerder via DPA aan het werk zijn stellen we vast dat dit mogelijk werkzaamheden zijn:

  • Verantwoordelijk voor het functioneren, vernieuwen en verbeteren van de ICT-infrastructuur;
  • Voorstellen voor infrastructuurprojecten ter verbetering of vernieuwing van de omgeving;
  • Het schrijven (en bijhouden) van technische documentatie van de beheerde systemen profiel;
  • Installeren van updates op softwarepakketten en ondersteuning bij uitleveren van hardware;
  • Deelnemen aan projecten en meedenken met leveranciers en interne klanten binnen je expertisegebied;
  • Up to date houden van de documentatie;
  • Verhuizen van technische omgevingen;
  • Consolidatie van servers;
  • Outscourcing van (een deel van) server omgevingen;

Netwerkbeheerder vacatures

Als je reageert op één van de netwerkbeheerder vacatures bij DPA ben jij platformspecialist op het gebied van netwerken en geef je input op het security vlak. Je verzorgt het dagelijkse operationeel beheer van de ICT netwerken. En dat in verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Iedere keer weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast ben je adviseur als het gaat om upgrades, beveiliging, en uitbreiding van netwerkomgevingen. Als netwerkspecialist ondersteun je je collega’s, los je technische storingen op en schakel je met diverse kennisteams. Zie je een interessante netwerkbeheerder vacature? Reageer dan en kom in contact om alle mogelijkheden door te nemen.

Op zoek naar een baan als systeembeheerder?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over werken als systeembeheerder?