Vacatures systeembeheerder & netwerkbeheerder

Vind je één van de vacatures systeembeheerder interessant, bekijk dan of het profiel wat we zoeken bij jou past. In de meeste gevallen is een afgeronde opleiding in Informatica of Systeembeheer benodigd. In sommige gevallen hoef je nog niet klaar te zijn met de opleiding om al te starten. Voor de meeste systeembeheerder vacatures is aantoonbare werkervaring met complexe PC- en netwerkomgevingen, besturingssystemen of virtualisatieplatforms een vereiste. Dit hangt sterk af van de opdrachtgever en branche waarin deze opereert. Zie hieronder de mogelijkheden voor jou. Is er op dit moment geen geschikte functie voor jou? Kom dan met ons in contact via de open sollicitatie mogelijkheid.

Bekijk de systeembeheerder vacatures

Als systeembeheerder bij IT is er een grote diversiteit aan opdrachten. Wat je exact gaat doen is per opdracht verschillend en die uitdaging is groot. De werkzaamheden zullen bij alle systeembeheerder vacatures verschillen, maar op basis van professionals die al als systeembeheerder via DPA aan het werk zijn stellen we vast dat dit mogelijk werkzaamheden zijn:

  • Verantwoordelijk voor het functioneren, vernieuwen en verbeteren van de ICT-infrastructuur;
  • Voorstellen voor infrastructuurprojecten ter verbetering of vernieuwing van de omgeving;
  • Het schrijven (en bijhouden) van technische documentatie van de beheerde systemen profiel;
  • Installeren van updates op softwarepakketten en ondersteuning bij uitleveren van hardware;
  • Deelnemen aan projecten en meedenken met leveranciers en interne klanten binnen je expertisegebied;
  • Up to date houden van de documentatie;
  • Verhuizen van technische omgevingen;
  • Consolidatie van servers;
  • Outscourcing van (een deel van) server omgevingen;

Netwerkbeheerder vacatures

Als je reageert op één van de netwerkbeheerder vacatures bij DPA ben jij platformspecialist op het gebied van netwerken en geef je input op het security vlak. Je verzorgt het dagelijkse operationeel beheer van de ICT netwerken. En dat in verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Iedere keer weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast ben je adviseur als het gaat om upgrades, beveiliging, en uitbreiding van netwerkomgevingen. Als netwerkspecialist ondersteun je je collega’s, los je technische storingen op en schakel je met diverse kennisteams. Zie je een interessante netwerkbeheerder vacature? Reageer dan en kom in contact om alle mogelijkheden door te nemen.