DPA Professionals werken als IT consultant

Vacatures Java developer

Werken als Java programmeur bij DPA, wat houdt dat in? Met een vast contract werken aan verschillende interessante projecten, vrijheid in je loopbaankeuze en de mogelijkheden om door te groeien.

Werken als Java programmeur?

Werken als Java programmeur bij DPA GEOS, wat houdt dat in? Je geniet van een vast contract en werkt bij andere organisaties aan Java programming opdrachten. Er wordt altijd rekening gehouden met de wensen van Java specialisten. Jouw competenties en interesses spelen een grote rol bij de keuze van een project. De java vacatures die jij kunt vervullen zijn op basis van een vast contract waarbij je flexibel bent in het kiezen van je arbeidsvoorwaarden. Zo weet je zeker dat je het maximale uit het dienstverband haalt.

Beste projecten voor java developers

Ons doel is ervoor te zorgen dat je werkt aan interessante projecten en jezelf ontwikkelt als java programmeur. Een breed aanbod aan specialistische trainingen en opleidingen zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Met deze werkwijze heb je veel vrijheid in loopbaankeuze en draag je verantwoordelijkheid voor eigen projecten.

Op zoek naar een baan als developer?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over werken met Java?

DPA Professionals IT Stefan van der Mark

Stefan

Business Unit Manager GEOS Bel Stefan +31 6 4167 8002