Dé plek voor logistieke professionals

Door aantrekkende markten en nieuwe bedrijfs-en verdienmodellen is er meer dan ooit vraag naar logistieke professionals. Naar vakkundige specialisten die ervoor zorgen dat de in- en uitgaande goederenstromen zo efficiënt mogelijk verlopen. Maar hoe hou je tegelijkertijd vaart in de bedrijfsvoering en in je eigen loopbaan? DPA Logistics zorgt voor verbinding met de juiste bedrijven en opdrachten, én voor de juiste scholing, ontwikkeling en begeleiding. Volop uitdaging dus in combinatie met doorlopende professionele en persoonlijke groei.

Passende uitdagingen

Veel bedrijven willen hun orderafhandeling en logistiek verbeteren of moderniseren. Retailers bijvoorbeeld, die inzetten op een optimale wisselwerking tussen online en offline kanalen. DPA Logistics is de ideale partner om hierin te helpen. In het verleden wisten topbedrijven zoals FrieslandCampina, Heinz en Unilever ons al te vinden. Daardoor kunnen we Logistieke Consultants, Planners, Projectmanagers, Warehouse Managers, Logistieke Managers en Teamleads uitstekend matchen met omgevingen en uitdagingen die aansluiten op hun ambities en persoonlijkheid.

Improving your performance

Goede mensen willen groeien. DPA Logistics faciliteert logistieke professionals hierin. Hierbij besteden we zowel aandacht aan de vakinhoudelijke kennis als de persoonlijke competenties. Onze opdrachtgevers bedienen we op maat met logistieke interim-oplossingen of werving van logistieke specialisten. Improving your performance is naar beide partijen het richtinggevende motto. Persoonlijk en altijd betrokken.

Samen maken we het verschil

Met ons grote netwerk, arbeidsmarkt expertise, aansprekende vacatures en gefocuste team kunnen we veel voor je betekenen. Werk je graag mee aan innovatie op het vlak van fulfillment en logistiek? Wil je je vakinhoudelijke kennis en vaardigheden aanscherpen door aan passende uitdagingen te werken? Bekijk de openstaande logistieke opdrachten of laat je gegevens achter via een open sollicitatie.

Waarom DPA Logistics?

  • Passende uitdagingen bij verschillende logistieke bedrijven
  • Vakinhoudelijke kennisontwikkeling
  • Gerichte ontwikkeling van je persoonlijke competenties
  • Onderdeel van een groot en professioneel landelijk netwerk
  • Persoonlijk en betrokken