Het supply chain-vakgebied is een belangrijke bron van (kosten)efficiëntie, vernieuwing en duurzaamheid. Groei begint immers waar je mensen en processen verbindt. DPA professionals helpen opdrachtgevers om effectieve antwoorden op ketengerelateerde vraagstukken te ontwikkelen. Toeleveringsketens beter laten presteren en klantwaarde genereren. Dat is wat wij graag doen.

 

Professionals die snel kunnen schakelen

DPA selecteert en verbindt experts in de verschillende domeinen van de supply chain. Van Supply Chain Planners, Coordinators, Analysts, Managers en Directors, tot Stock Planners, Demand Planners en Managers, S&OP Planners en inkoopspecialisten. Intelligente en ervaren professionals, die strategisch kunnen denken en snel hun weg in de toeleveringsketen weten te vinden. En die hun kennis steeds verder aanscherpen om te kunnen bijdragen aan nieuwe stappen naar Supply Chain Excellence.

 

De juiste toegevoegde waarde bieden

Werken bij DPA staat voor continu kennis ontwikkelen en competenties vernieuwen. Je werkt mee aan afwisselende uitdagingen die het uiterste van je kunnen vragen. Dit houdt je scherp, evenals de doorlopende begeleiding, training en kennisuitwisseling vanuit je DPA business unit. Zo blijf je je vakinhoudelijke kennis en kunde vergroten en kun je precies de juiste toegevoegde waarde bieden.

Vacatures