Supply chain

Toeleveringsketens beter laten presteren

#resultaatgericht #ontwikkelen #groeien

hugo_header_facility

Betere vraagsturing, kortere doorlooptijden of meer nauwkeurigheid bij just-in-time leveringen. Het supply chain vakgebied biedt doorlopend nieuwe uitdagingen. Met DPA Professionals ga jij die aan bij smaakmakende opdrachtgevers. Elke zes tot negen maanden in een nieuw project. Zodat je je snel ontwikkelt, in de breedte en de diepte.

For the English version, click here!

Uitdagende supply chain-vraagstukken

Een uitgekristalliseerde supply chain raakt veel disciplines en zorgt dwars door de organisatie voor (kosten)efficiëntie, vernieuwing en duurzaamheid. Zo’n supply chain is niet statisch, maar genereert steeds nieuwe vraagstukken. Jij werkt aan de creatieve en communicatieve oplossingen, en laat toeleveringsketens beter presteren en daarmee klantwaarde genereren. Daarvoor moet je in de breedte kunnen denken. Goed kijken en goed luisteren. Wij geven je de kans versneld te leren bij meerdere projecten in korte tijd. En we helpen je om je persoonlijke competenties te ontwikkelen. Zodat je razendsnel groeit.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen supply chain. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Vaste, toonaangevende opdrachtgevers

Bij DPA Professionals kom je in vaste dienst en word je ingezet op uitdagende projecten bij opdrachtgevers in vooral food, retail, farmacie en hightech. Denk aan Action, Kraft Heinz, FrieslandCampina, Philips, MSD, Rituals en Bugaboo. Hierdoor heb je volop de mogelijkheid je breed te ontwikkelen. Of juist de diepte in te gaan: wat doet de ene zuivelproducent anders dan de andere? En wat kan een retailer leren van zijn concurrent? Wij hebben werk van startersniveau tot management, afgestemd op jouw ervaring en expertise. Die bij ons doorlopend blijft groeien.

Wij bieden je continue kennisontwikkeling en -deling. Bijvoorbeeld met onze eigen APICS-opleidingen en maandelijkse kennissessies waarin we, samen met opdrachtgevers, praktische supply chain-cases bespreken. Daarnaast kun je opleidingen volgen voor persoonlijke ontwikkeling en advies-, management- en communicatievaardigheden, onder meer aan de DPA Academy. Zodat je klaar bent voor de toekomst die allang is begonnen. Bedrijven weten al waar ze over twee jaar willen zijn. Wij zorgen nu dat ze dan de juiste mensen hebben.

"Met mijn interim-opdrachten kan ik steeds weer een stapje extra maken. Zo blijft DPA mij verrassen en uitdagen."

Robert Verlint, interim supply chain manager

Steeds opnieuw inspirerend

Onze supply chain professionals zijn intelligent en vooral heel pragmatisch. Je denkt buiten de lijntjes. Ontwikkelt en implementeert het proces dat het beste bij de opdrachtgever past. Je brengt de blik van buiten en bent niet bang om de boel open te breken. Dat is juist het leuke aan interimmen, naast je voortdurende ontwikkeling. Steeds opnieuw raak je geïnspireerd door nieuwe klantvragen en uitdagingen. DPA Professionals geeft je de kans, ruimte en ondersteuning om die uitdagingen aan te gaan. Zo zorgen we samen voor resultaten, die we ook graag vieren. Bijvoorbeeld op onze borrels en barbecues, die we elke twee maanden organiseren. Vaak gekoppeld aan een kennissessie, want bij DPA blijf je altijd leren.

Stel je vraag aan Onno

Directeur Stuur een bericht