Bedrijfsjuristen & advocaten

Het juridisch vak in al zijn diversiteit

#legal #bedrijfsjuristen #juridisch #legalcounsel #advocaten

Hr risk

Ons specialisme legal verbindt jou met nieuwe mogelijkheden. Een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Wij zijn persoonlijk en betrokken. Transparant en eerlijk. En we openen nieuwe deuren door voortdurend mensen met elkaar te verbinden. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat voorop. De marktkennis, ons sterke netwerk en het trackrecord van onze consultants in de juridische arbeidsbemiddeling helpen jou hierbij. Wij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding en aansprekende opleidingen op maat. Zo doe je steeds nieuwe kennis en vaardigheden op. Wil jij tot de beste in je vak behoren en het verschil maken bij onze opdrachtgevers?

 

Bekijk openstaande juridische vacatures

 

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talentvolle bedrijfsjuristen en advocaten. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Grote behoefte aan goede juristen

Wij zoeken gedreven professionals die altijd hun juridische kennis willen verdiepen en werken aan hun vaardigheden. Ten behoeve van onze opdrachtgevers, DPA en zichzelf is dat in de voortdurend veranderende wereld van de juridische professional een noodzakelijke voorwaarde. De toenemende snelheid van de (digitale) veranderingen stelt nieuwe eisen aan de manier van werken. En daarom is er in alle sectoren en op alle niveaus behoefte aan goede professionals met meer dan juridische expertise, die verder kijken dan de grenzen van het vak. Van start-up op een industrieterrein tot advocatenkantoor van wereldformaat aan de Zuidas: de keuze is aan jou. Maar waar moet je beginnen? Of je nu overweegt om elders een vast dienstverband te accepteren of interim legal counsel te worden. Wij helpen je graag in deze oriënterende fase.

Toonaangevende opdrachtgevers

Wij geven je toegang tot aansprekende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Start jouw carrière als (junior) interim legal counsel en werk bij een van de opdrachtgevers uit de top500 van het bedrijfsleven. Ga als jurist de inhoudelijke uitdaging aan binnen het brede vakgebied van het ondernemingsrecht, waarin alles van contracten tot claims en procedures aan bod komt. Zo ontdek je jouw interesse, mogelijkheden en zicht op een toekomst, die bij je past. Wij verbinden je met ons netwerk. We openen nieuwe deuren naar vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Doorlopend leren en je talenten ontwikkelen: dat is wat wij je bieden.

Opleidingen

Bij DPA Professionals draait alles om jouw ontwikkeling. In een paar jaar tijd geef je een flinke boost aan je carrière. Jij bepaalt wel zelf het tempo en de richting. Bedrijfsjuristen volgen via onze DPA Academy een gericht opleidingstraject. Verder volg je, als lid van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen, de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Zodat je niet alleen met collega’s – in een eigen online community en tijdens bijeenkomsten – maar ook met andere vakgenoten kennis en ervaring kunt delen. Natuurlijk kun je externe opleidingen volgen, zoals Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren. Ook krijg je de kans om tot consultant legal management & operations te worden opgeleid.

Wij verbinden, jij groeit

Als jurist ben je bij DPA Professionals aan het juiste adres. Op basis van jouw ervaring bepalen we samen jouw persoonlijke groei. Je hebt passie voor je vak en blijft daarin voorop lopen. Met jouw ervaring en persoonlijkheid voeg je meer toe dan van je wordt gevraagd. Je past bij DPA Professionals omdat je niet alleen van de inhoud en ambitieus bent, maar ook makkelijk met mensen omgaat en sociaal in het leven staat. We vinden jou, haast vanzelfsprekend, als mens belangrijk. Dat zie je terug aan de sfeer binnen het bedrijf – ambitieus op een prettige manier. Naast hard werken, zorgen wij ook voor ontspanning, bijvoorbeeld door onze social events met de andere DPA collega’s.

Bekijk openstaande vacatures

Werken als interim legal counsel bij DPA?

Saskia vertelt in de onderstaande video hoe het is om als interim legal counsel aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de functie? Bekijk de openstaande vacatures

Interim legal counsel bij DPA Professionals

Bekijk de video
De collectie stedelijk base

Stel je vraag aan Lucinda

Business Unit Manager Stuur een bericht