Werken als jurist of legal counsel bij DPA Legal

Bedrijfsjuristen & advocaten

  • Werk aan afwisselende opdrachten
  • Bouw aan je eigen ontwikkeling en netwerk
  • Veel ruimte voor training & coaching

41 reviews

69 reviews

Ons specialisme legal verbindt jou met nieuwe mogelijkheden. Een stimulerende werkomgeving met uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Wij zijn persoonlijk en betrokken. Transparant en eerlijk. En we openen nieuwe deuren door voortdurend mensen met elkaar te verbinden. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat voorop. Wil jij tot de beste in het juridische vak behoren en het verschil maken bij onze opdrachtgevers?

Grote behoefte aan goede juristen

Wij zoeken gedreven professionals die altijd hun juridische kennis willen verdiepen en werken aan hun vaardigheden. Ten behoeve van onze opdrachtgevers, DPA en zichzelf is dat in de voortdurend veranderende wereld van de juridische professional een noodzakelijke voorwaarde. De toenemende snelheid van de (digitale) veranderingen stelt nieuwe eisen aan de manier van werken. En daarom is er in alle sectoren en op alle niveaus behoefte aan goede professionals met meer dan juridische expertise, die verder kijken dan de grenzen van het vak. Van start-up op een industrieterrein tot advocatenkantoor van wereldformaat aan de Zuidas: de keuze is aan jou. Maar waar moet je beginnen? Of je nu overweegt om elders een vast dienstverband te accepteren of interim legal counsel te worden. Wij helpen je graag in deze oriënterende fase.

Toonaangevende opdrachtgevers

Wij geven je toegang tot aansprekende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Start jouw carrière als (junior) interim legal counsel en werk bij een van de opdrachtgevers uit de top500 van het bedrijfsleven. Ga als jurist de inhoudelijke uitdaging aan binnen het brede vakgebied van het ondernemingsrecht, waarin alles van contracten tot claims en procedures aan bod komt. Zo ontdek je jouw interesse, mogelijkheden en zicht op een toekomst, die bij je past. Wij verbinden je met ons netwerk. We openen nieuwe deuren naar vakinhoudelijke en persoonlijke groei. Doorlopend leren en je talenten ontwikkelen: dat is wat wij je bieden.

Opleidingen

Bij DPA Professionals draait alles om jouw ontwikkeling. In een paar jaar tijd geef je een flinke boost aan je carrière. Jij bepaalt wel zelf het tempo en de richting. Bedrijfsjuristen volgen via onze DPA Academy een gericht opleidingstraject. Verder volg je, als lid van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen, de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Zodat je niet alleen met collega’s – in een eigen online community en tijdens bijeenkomsten – maar ook met andere vakgenoten kennis en ervaring kunt delen. Natuurlijk kun je externe opleidingen volgen, zoals Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren. Ook krijg je de kans om tot consultant legal management & operations te worden opgeleid.

Wij verbinden, jij groeit

Als jurist ben je bij DPA Professionals aan het juiste adres. Op basis van jouw ervaring bepalen we samen jouw persoonlijke groei. Je hebt passie voor je vak en blijft daarin voorop lopen. Met jouw ervaring en persoonlijkheid voeg je meer toe dan van je wordt gevraagd. Je past bij DPA Professionals omdat je niet alleen van de inhoud en ambitieus bent, maar ook makkelijk met mensen omgaat en sociaal in het leven staat. We vinden jou, haast vanzelfsprekend, als mens belangrijk. Dat zie je terug aan de sfeer binnen het bedrijf – ambitieus op een prettige manier. Naast hard werken, zorgen wij ook voor ontspanning, bijvoorbeeld door onze social events met de andere DPA collega’s.

Werken als interim legal counsel bij DPA?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de functie? Bekijk de openstaande vacatures:

Bekijk onze juridische vacatures

Op zoek naar een baan als bedrijfsjurist of advocaat?

DPA is altijd op zoek naar talentvolle juristen. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over werken als jurist?

Diederik2

Diederik

Managing Director Bel Diederik +31 (0)6 46 59 25 71