DPA voert verkennende gesprekken met NIG

DPA_Amsterdam.png

DPA Group voert verkennende gesprekken met de Nederlandse Interim Groep (NIG) over een mogelijke samenwerking. Dit onderzoek naar mogelijke versterking van de onderneming past in de huidige strategische oriëntatie van DPA.

Eerder dit jaar versterkte DPA zich door een vernieuwing van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen, een aandelenemissie in mei 2010 en de overname van het 49% aandelenbelang in DPA Supply Chain People. De onderneming is hiermee gereed gemaakt om een nieuwe weg in te slaan en te profiteren van een algemeen verwacht herstel van de arbeidsmarkt.

Over NIG

De Nederlandse Interim Groep is een jong en dynamisch detacheringbedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. NIG is actief in het detacheren van professionals vanuit verschillende kantoren in Nederland voor het bedrijfsleven, overheid en non-profitorganisaties. Dit doet zij op het gebied van functies in het Bank- en Verzekeringswezen, Compliance, ICT, Finance, Sociale Zekerheid, Bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Ruimtelijke Ontwikkeling en Engineering.