dpa professionals benoemt nieuwe directie Fagro en  ConQuaestor peter krebbekx
Pers

DPA benoemt nieuwe directie Fagro en ConQuaestor

DPA Professionals maakt vandaag bekend een nieuwe opvolger te hebben gevonden voor Luc Brouwers die onlangs op 17 april onverwacht is overleden. Peter Krebbekx wordt per 1 juni a.s. benoemd tot algemeen directeur Fagro en wordt daarnaast verantwoordelijk voor het Finance cluster van DPA.

Peter is uitstekend bekend met Fagro. Hij begon er in 2005 als business manager en was van 2008 tot 2019 directeur in Eindhoven en nauw betrokken bij de succesvolle overname van Fagro door DPA in 2014. Vanaf oktober 2019 was Peter binnen het Finance cluster als directeur verantwoordelijk voor ConQuaestor met als belangrijkste opdracht de marktpositie van ConQuaestor te verstevigen en verder uit te bouwen.

Frank Minkenberg wordt per 1 juni a.s. benoemd tot directeur ConQuaestor. Frank werkt sinds 2014 bij Fagro. Frank is begonnen als senior consultant bij Fagro en snel daarna overgestapt naar de rol van business manager voor de vestiging Maastricht. Sinds 2019 is hij vestigingsdirecteur in Arnhem.

Arnold van Mameren, CEO DPA Professionals: “Wij zijn erg blij twee uitstekende leiders te hebben gevonden binnen de organisatie en spreken het vertrouwen uit dat onze hoge standaard van dienstverlening naar onze klanten en de verdere groei van Fagro en ConQuaestor bij Peter en Frank in goede handen is. Wij wensen beiden veel succes in hun nieuwe functie.”