Een carrière als Marketing Professional bij DPA

Jouw carrière als (digital) marketing professional bij DPA

Wil jij impact maken door grote spelers zoals Philips en Heineken te helpen bij hun online marketingstrategie en digitale campagnes? Een schat aan kennis opdoen door jouw digitale marketing expertise verder te ontwikkelen met vakspecifieke trainingen, opleidingen en workshops? En wil je onderdeel uitmaken van een hecht team jonge, ambitieuze collega's waarmee je kunt sparren? Dan is detachering via DPA iets voor jou:

  • Snel veel leren door inhoudelijk afwisselende opdrachten
  • Ga aan de slag bij top-500 opdrachtgevers
  • Krijg onbeperkt budget voor opleidingen en trainingen
  • Bouw aan een sterk en groot netwerk
DPA-professionals-supply-chain-en-logistics-directeur-Onno-van-Capelleveen

Meer weten? Vraag het Onno

Directeur
Bel of WhatsApp: +31653475523

DPA biedt carrières voor elke (digital) marketing specialist

Ben jij thuis in de wereld van paid advertising als bijvoorbeeld SEA specialist, display marketeer, social campaign manager of digital performance marketeer? Dan zijn er voor jou als professional bij DPA volop mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

Optimaliseren staat bij jou op één. Of het nu gaat om het verhogen van de conversie ratio als CRO-specialist of het verbeteren van de customer journey als product owner van een website. Gedreven experts binnen dit specialisme kunnen bij DPA hun carrière verder laten groeien.

Bekijk de vacatures

Ben jij een creatieve content marketeer met gevoel voor beeld en taal? Of een analytische SEO-specialist die interessante keywords onderzoekt om beter in Google te kunnen ranken? Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent binnen deze digitale specialisaties.

Bekijk de vacatures

Is data driven marketing voor jou bekend terrein? Wil jij onze opdrachtgevers verder helpen met het ontwikkelen van dynamische e-mails op basis van klantprofielen? Heb jij ervaring met het automatiseren van campagnes? Bij DPA is er regelmatig vraag naar gedreven e-mail marketeers en CRM experts.

Bekijk onze vacatures

Houd jij je graag bezig met de interne of externe communicatie van een bedrijf? Weet jij welke middelen je moet inzetten om de boodschap op de juiste manier over te brengen? En gaat het schrijven van goede copy jou makkelijk af? Bij DPA werk je als communicatiespecialist of copywriter voor de mooiste merken en komt jouw communicatietalent echt tot zijn recht.

Bekijk de vacatures

Heb jij een brede ervaring binnen het marketing- en communicatie vakgebied en dus allround inzetbaar? Ben jij graag de spin in het web en leid je als project manager alles in goede banen? Of krijg je juist energie van het aansturen van teams en ontwikkelen van strategieën op management niveau? Ook in dit soort functies bieden we bij DPA mooie kansen aan professionals. 

Bekijk de vacatures

Waarom werken bij DPA?

Steile leercurve door opdrachten

Als DPA (digital) marketing professional zit je meestal binnen twee jaar bij tenminste drie verschillende opdrachtgevers. Door de afwisselende opdrachten, bedrijven, culturen en het gebruik van verschillende tools heb je een steile leercurve en leer je veel sneller dan bij een vaste werkgever.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Onbeperkt opleidingsbudget

Onze opdrachtgevers hebben hoge verwachtingen. Daarom bieden we onbeperkt opleidingsbudget voor opleidingen, cursussen en certificaten. Zo kun je continue aan jezelf werken en is je kennis altijd up to date.

Goede arbeidsvoorwaarden

Reistijd hoort bij werken als een DPA professional. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Goed om te weten over detachering

Benieuwd naar onze (digital) marketing vacatures?

Aan de slag in...

Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers, zowel B2B als B2C, in verschillende sectoren. Genoeg mogelijkheden dus om jouw ervaring te verbreden.

DPA-professionals-digital-marketing-ecommerce-professional-inhuren

E-commerce

Help bedrijven met het halen van hun online targets. Verbeter de User Experience en genereer meer sales in de webshop. Zet A/B testen in om de conversie ratio te verhogen en realiseer meer traffic door te draaien aan de SEO en SEA knoppen. Werk in de dynamische wereld van e-commerce en ervaar een steile leercurve.

Via DPA werken bij de mooiste merken

Meer weten over werken bij DPA?

Stel je vraag aan Onno van
Marketing