dpa engineering carriere

Jouw carrière als engineering professional bij DPA

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

41 reviews

62 reviews

Wil jij als technisch professional werken aan uitdagende engineering projecten waarbij je je ambities kunt verwezenlijken? Aan de slag gaan bij interessante opdrachtgevers zoals Philips of Vanderlande? Jezelf constant blijven ontwikkelen en deel uitmaken van een groot netwerk engineering professionals met dezelfde passie voor het vak? En dat alles met de zekerheid van een altijd doorbetaald salaris? Kies dan voor detachering via DPA.

View English version

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Afwisselende opdrachten

Bij engineering binnen DPA heb je een steile leercurve, doordat je werkt aan uitdagende projecten voor de top-500 bedrijven in Nederland. Je doet werk dat je aanspreekt en dat bij je past, wat je persoonlijke ontwikkeling enorm stimuleert. Helemaal in lijn met je ambities.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt. We denken met je mee en kijken vooruit. Over alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Om je kennis naar een hoger plan te trekken, zodat je op het hoogste niveau blijft meedraaien in een innovatieve wereld.

Individueel opleidingsbudget

Jouw groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. En daar investeren we dan ook in. Bij ons krijg je veel ruimte om te werken aan je kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Of het nu een gerenommeerde opleiding is of een communicatietraining via de DPA Academy. De richting, die bepaal jij.

Onderdeel van sterk netwerk

Wij hebben korte lijntjes met onze opdrachtgevers en werken jarenlang met hen samen. Als DPA engineering professional word je onderdeel van dit sterke netwerk. Tijdens de afwisselende opdrachten leer je veel nieuwe mensen kennen in het vakgebied waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA engineering professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Feestjes en borrels

Naast leuk werk houden we van plezier en ontspanning. Dus organiseren we regelmatig leuke events zoals feestjes en borrels waar je je DPA-collega’s beter leert kennen en kunt bijpraten met je team

DPA biedt carrières voor ieder niveau

Je bent een jonge, ambitieuze engineering professional en hebt minimaal één jaar werkervaring. Bij DPA krijg je de kans om te ontdekken waar jouw ambities liggen en je verder te specialiseren binnen jouw vakgebied. Dit doe je door in korte tijd te werken aan uitdagende opdrachten bij verschillende top-500 werkgevers. De ideale manier om jouw engineering carrière een kickstart te geven.

Bekijk de junior vacatures

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als engineering professional en heb je behoefte om je nog verder te specialiseren in bijvoorbeeld 3D construeren? Of wil je juist de stap zetten naar lead project engineer om jouw leiderschap skills verder te ontwikkelen? Welke richting je ook op wil, bij DPA liggen de kansen voor specialisten en generalisten voor het oprapen.

Bekijk onze medior vacatures

Ben jij een lead engineering professional met 10+ jaar ervaring? En wil jij jouw veelzijdigheid, communicatieve vaardigheden en leiderschap skills toepassen in alle aspecten van technische projecten? Bij DPA bieden we je de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen engineering om daar het verschil te maken.

Bekijk onze senior vacatures

Als engineering professional werken in...

Bij DPA liggen er voor engineering professionals mooie kansen in de volgende sectoren:

dpa-professionals-engineering-werken-in-high-tech-industrie

Hightechindustrie

Nederland is nog steeds een echte maakindustrie. Iedere dag worden er ingenieuze machines ontwikkeld en geproduceerd voor export of gebruik in eigen land. Of het nu gaat om een microscoop voor in de gezondheidszorg, een industriële robot of een NFC-chip voor in een smartphone. Via DPA kun je werken bij de parels uit deze hightechindustrie en bijdragen aan de innovaties van morgen.

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij topmerken

DPA-professionals-engineering-werken-bij-Philips
dpa-professionals-engineering-werken-bij-VDL
dpa engineering klant logo heesen yachts
dpa-professionals-engineering-werken-bij-DAF
dpa-professionals-engineering-werken-bij-vanderlande
dpa-professionals-engineering-werken-bij-MHS
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Engineering

DPA-professionals-engineering-contact-business-unit-manager-Faissal-Belkasmi

Faissal

Business unit manager engineering Bel of WhatsApp: +31649937839