Engineering

Jij hebt de keuze, dus kies het beste!

#technisch #innovatie #ambitie

Collega's-dpa-kantoor

Als technisch professional werk je bij engineering binnen DPA aan uitdagende projecten voor de top-500 bedrijven in Nederland. Je doet werk dat je aanspreekt en dat bij je past, wat je persoonlijke ontwikkeling enorm stimuleert. Helemaal in lijn met je ambities. We denken met je mee en kijken vooruit. Over alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daar investeren we dan ook in. Zo weet je zeker dat je blijft groeien.

Wij houden je scherp

De richting van je carrière bepaal je helemaal zelf. Maar vrijwel iedere professional heeft behoefte aan iemand die hem af en toe een spiegel voorhoudt. Iemand die hem adviseert en steunt. Bij DPA zorgen we goed voor jou. Bij onze detachering zoeken wij altijd een opdrachtgever of project waarbij je je ambities kunt verwezenlijken. Je krijgt een vast contactpersoon bij DPA. Iemand die jou goed leert kennen en bij wie je altijd terecht kunt als het om werk gaat. Je contactpersoon denkt met je mee en denkt vooruit. Over alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Om je kennis naar een hoger plan te trekken zodat je op het hoogste niveau blijft meedraaien in een innovatieve wereld.

Daarom kies je voor DPA Professionals

Wij hebben een kort lijntje met onze opdrachtgevers en werken jarenlang met hen samen. Doordat we veel bij onze opdrachtgever over de vloer komen weten we precies wat er speelt. Op deze manier zorgen wij voor langdurige relaties en continuïteit. Het enthousiasme en dezelfde loyaliteit verwachten we ook van jou. Als DPA professional ben je immers leergierig, ondernemend, flexibel en heb je een grote wil om te slagen. Daarom kies je voor DPA Professionals.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen engineering. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

‘Ik krijg de kans om mijn veelzijdigheid en communicatieve vaardigheden toe te passen in alle aspecten van projecten’

Peter van der Ham, reliability engineer

Stel je vraag aan Faissal

Business unit manager engineering Stuur een bericht