Zeven redenen waarom je DPA #KennisEnKunde niet wilt missen

Blog 13 oktober 2017 3 min. lezen
blog_header_5

Artificial Intelligence is al en gaat steeds meer van grote invloed zijn op ons werk en op de manier waarop wij leren en ons zullen moeten ontwikkelen. We zoeken bij DPA al een tijd heel bewust naar mensen met een ondernemende, agile mind set. Juist deze professionals hebben de potentie om zich, met juiste ondersteuning en mogelijkheden, aan te kunnen blijven passen aan de veranderende wereld en daarmee in hun werk een toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren.

DPA organiseert daarom jaarlijks DPA Masterclasses #KennisenKunde. Het is natuurlijk fantastisch dat deze masterclasses open en kosteloos zijn voor alle geïnteresseerden. Dat betekent dat ook mensen die (nog) niet bij DPA werken heel erg welkom zijn. 

Dit zijn wat Sophie Baltink betreft dit jaar de 7 belangrijkste redenen om je vandaag nog in te schrijven, en een vriend of vriendin mee te nemen:

1. Ruud Veltenaar maakt je klaar voor de toekomst

Als ondernemende professional wil je juist in deze turbulente tijd je opdrachtgevers helpen de beste besluiten te nemen. Ruud Veltenaar geeft een masterclass die je helpt overzicht te krijgen, en vooral: slagvaardig te zijn in de snel veranderende wereld van werken.

2. Lykle de Vries zorgt dat je de Blockchain-expert van de vrijmibo wordt

Lykle de Vries houdt de ontwikkelingen rond Bitcoin en Blockchain al sinds 2011 in de gaten en verwierf grote bekendheid als spreker en schrijver over deze technologische ontwikkeling. Na deze masterclass praat jij iedereen bij over deze technologie, die de wereld gaat veranderen.

3.Ontgrendel je potentieel met Ton Dobbe

Toegevoegde waarde en productiviteit zijn belangrijke begrippen in de snel veranderende wereld van werken. In dit licht is het belangrijk je af te vragen hoe de nieuwe technologische golf bijdraagt aan het ontgrendelen van jouw potentieel. Hoe kun jij je onbenut potentieel ontdekken én benutten? Ga aan de slag met Chief Inspiration Officer Ton Dobbe.

4. Pitch jouw idee voor een eigen bedrijf bij DPA Greenhouse

Heb je plannen voor het opzetten van een eigen bedrijf? Of wil je meewerken aan het uitrollen van nieuwe bedrijfsconcepten? In deze powersessie deel je in de inzichten van Peoplehouse. Deze startup ontwikkelde een uniek accelerator programma voor jonge ondernemers en ondernemende professionals. Tijdens deze kennisuitwisseling komen ook de ervaringen van initiatieven zoals PA Jones, Quantillion, De Droomstarters en DPA Intelligent & Robotic Process Automation voorbij!

5. Je maakt kennis met je nieuwe collega…: een robot.

Kunnen we straks inderdaad korter werken en eerder met pensioen? Of hebben we helemaal geen werk meer? Roeland van Oers heeft hij al veel organisaties overtuigd van de kracht van de combinatie mensen-robots. Na zijn demonstratie begrijp je welke plaats robots in ons dagelijks leven kunnen gaan innemen.

6. Je bent wie je kent – werk aan je netwerk!

Netwerken is iets dat je als professional ‘gewoon moet doen’. Veel DPA
Professionals bouwen hierbij voort op de lessen van Bert de Boer. “Het gaat erom dat je mensen ontmoet en boeiende gesprekken met elkaar voert. Dat je het lef ontwikkelt om anderen aan te spreken, maar wel op een manier die bij jouw persoonlijkheid past."

7. Maak de beste eerste indruk op LinkedIn – gratis professionele profielfoto

Laat jij je op social media van je beste kant zien? Je LinkedIn-profielfoto is vaak het eerste beeld dat mensen van je zien. Een bezoek aan de fotostudio levert je kosteloos een professionele profielfoto op!

Schrijf je dus nu in!

Meer informatie over het programma en de sprekers vind je op de KennisEnKunde-website. Hier kun je je ook inschrijven. Deelname is gratis. Wacht zeker niet te lang met aanmelden, vol=vol.