PLNT en DPA samenwerking
Nieuws

Samenwerking DPA & PLNT: on demand advies voor start-ups

Per 5 september 2019 gaat onze specialisatie legal samenwerken met innovatie- en ondernemerscentrum PLNT in Leiden. Op deze locatie werken verschillende start-ups en scale-ups. DPA Professionals voorziet hen de komende tijd van advies over privacy, juridische en fiscale zaken.

Legal on demand

DPA Professionals biedt de ondernemingen de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze met onze consultants in contact te komen. DPA Professionals doet dit door middel van haar 'on demand' service. De bedrijven kunnen op locatie iedere donderdag bij een van onze professionals aanschuiven met een kop koffie en direct bruikbare adviezen krijgen. Op de andere dagen zijn we online bereikbaar en zo nodig op locatie.

Professionele hulp tegen een eerlijke prijs

Het doel van de samenwerking? Voorkomen dat de start-ups onnodig veel tijd en geld kwijt zijn aan de borging van hun belangen op juridisch, fiscaal en privacy gebied. Deze tijd kunnen ze beter besteden aan innovatie. Waar advocatenkantoren vaak niet thuis geven, helpt onze specialisatie legal ondernemingen ook bij de allereerste stappen. En daar zijn we trots op.

Meer weten over DPA en PLNT?

Neem contact op met Diederik

Diederik2

Diederik

Managing Director Bel Diederik +31 (0)6 46 59 25 71