Werken als WMO consulent
Nieuws

Max Hübner wordt General Counsel en Executive Director Legal Management & Operations bij DPA

DPA heeft Max Hübner aangesteld als General Counsel en Executive Director Legal Management & Operations. Hübner heeft ruim 20 jaar ervaring als General Counsel, senior legal counsel en executive consultant. De afgelopen zeven jaar was hij Director Corporate Legal & Tax bij pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM.

Juridische ervaringsdeskundige

“We zijn erg blij met de komst van Max. Hij heeft enorm veel juridische kennis en ervaring met de inrichting van juridische diensten in verschillende sectoren. Bovendien is hij als geen ander in staat mogelijkheden voor verbetering te identificeren en te vertalen naar concrete activiteiten, die tastbare resultaten opleveren. Dit maakt hem tot een waardevolle sparringpartner voor onze onderneming en in het bijzonder voor het legal cluster”, zegt Diederik Gelauff, clusterdirecteur van DPA Legal.

Ontwikkeling van de juridische functie

Max Hübner wordt binnen DPA verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de juridische functie. Met de nieuwe dienst ‘DPA Legal Management & Operations’ zet hij zijn jarenlange kennis en ervaring ook in voor opdrachtgevers van DPA. De combinatie van kennis van het juridische vak, ervaring met organisatiekundige vraagstukken en inzicht in technologische innovatie (legaltech) vormt de basis van deze dienstverlening. Met behulp van het DPA Legal Operating Model krijgen opdrachtgevers inzicht in de mogelijkheden om de grip op juridische risico’s te verstevigen, processen te verbeteren, kosten te beheersen en technologische toepassingen optimaal te benutten.


Diederik2

Diederik

Managing Director Bel Diederik +31 (0)6 46 59 25 71