DPA-professionals-digital-marketing-ecommerce-professional-inhuren
Blog

Invulling geven aan de beroepen van de toekomst

Tijdens en na zijn rechtenstudie vervulde Sebastian van Delft rollen in recruitment en sales. In 2016 werd hij business manager supply chain systems bij DPA. Een commerciële rol, van waaruit hij doorgroeide tot business unit manager. “DPA is erg dynamisch. Dat geeft mij de uitdaging die ik nodig heb. De leuke dingen van mijn baan? We helpen opdrachtgevers onder andere invulling te geven aan de specialismen van de toekomst – creatief, ambitieus werk.”

In gesprek met Sebastian van Delft, business unit manager Digital

Na vijf jaar bij kleinere organisaties wilde Sebastian een stap maken. Op naar een groter, groeiend, bloeiend bedrijf. Maar dan liever niet in een typische corporate omgeving. “Ik houd van de dynamiek en losse sfeer bij DPA. Net als hun focus op de beroepen van de toekomst. Wat me ook direct opviel is hun eerlijkheid. Recruiters bij DPA verkopen niet alleen succesverhalen, maar geven ook reality checks mee. Mijn eerste uitdaging was een unit opzetten voor IT-specialisten in supply chain en logistics engineering. Ontzettend leuk; ook sloot het naadloos aan op mijn werkervaring.”

Wensen scherp krijgen

Begin 2018 werd Sebastian eindverantwoordelijk voor de inzet van specialisten in digital marketing en online media. Een mooie stap. “De markt ontwikkelt razendsnel. Dat vraagt om slimme inzet van talenten, en hun constante ontwikkeling. Wensen van opdrachtgevers en professionals scherp op elkaar afstemmen, is cruciaal. Dus vraag je goed uit wat ze zoeken. Veel opdrachtgevers weten niet precies wat een e-commerce specialist voor ze kan betekenen. Samen krijgen we dit helder – daarna praten we verder over de invulling. Met die input zijn we in staat de juiste marketingspecialist voor te dragen die de klant nodig heeft om grote online groeistappen te maken.”

Vrijheid om te ondernemen

“DPA staat bekend als een ondernemend bedrijf met heldere visie op werk en detachering. Het is een flexibele netwerkorganisatie, waar je als manager veel vertrouwen en vrijheid krijgt. De cultuur? Informeel en weinig hiërarchisch – eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Dit zorgt voor een bijzondere dynamiek en groei die bij mij past. Worstel je ergens mee, dan kun je altijd hulp inroepen en sparren met collega’s. Van anderen leren is leuk. En effectief: door samen te werken, kunnen we ambitieuze groeidoelstellingen sneller realiseren. Daarbij kijken we goed hoe we vanuit allerlei projecten synergie kunnen bereiken – hier komen allerlei verrassende kansen en mogelijkheden uit.”


Lijkt het jou ook leuk om als recruiter aan de slag te gaan?
Bij DPA heb jij de kans!

Bekijk openstaande vacatures


Goede werkgever

DPA wil vooroplopen in de e-commerce en een bijpassend marktaandeel veroveren. De ambitie is om de nummer één te worden in de markt. Lukt het Sebastians team om de juiste mensen aan zich te verbinden? “Zeker. Als groot bedrijf is DPA in staat te investeren in langetermijnrelaties met opdrachtgevers. Andere voordelen: ons landelijke netwerk en de sterke reputatie van DPA als werkgever. Verder benaderen we mensen gericht en persoonlijk. We treden ze met open vizier tegemoet en kunnen ze mooie kansen bieden bij interessante bedrijven als Royal Philips.”

Inspiratie

Wat Sebastian vooral inspireert, is het plezier dat mensen beleven aan goede matches. “Opdrachtgevers betrekken me bij hun ambities – laten me er zelfs (mede) invulling aan geven. Dat is hartstikke leuk. Door te netwerken en veel mensen te spreken, blijf je bovendien op de hoogte van wat er speelt. Mijn uitdaging nu? Detachering nog leuker en gemakkelijker maken. Ambities van professionals en opdrachtgevers nóg beter matchen. Dat is waar DPA goed in is. Daarvoor timmeren wij nu ook in dit vakgebied hard aan de weg.”

Wil je meer informatie over een loopbaan bij DPA Professionals? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Onno

RikTimmer2

Rik

Business Unit Director Bel Rik +31626564439