Nieuws

Gemeente Amsterdam selecteert DPA Professionals voor inkoopadvies

DPA Professionals wint samen met partner InQuest (onderdeel van Actos Groep B.V.) de Europese aanbesteding van gemeente Amsterdam voor inhuur van inkoop en contractmanagement binnen het ruimtelijk domein. Vanaf nu legt de gemeente twee jaar lang iedere aanvraag voor inhuur van inkoopconsultants en -professionals binnen dit gebied aan hen voor. “Met gemeente Amsterdam als opdrachtgever bieden we onze zorgvuldig geselecteerde inkooptalenten nog meer kansen en ontwikkelingsmogelijkheden.” Aldus Mike de Jongh, algemeen directeur Procurement bij DPA Professionals.

Waarde toevoegen met sterk netwerk

Naast gemeente Amsterdam participeert het Ingenieursbureau van de gemeente ook binnen deze raamovereenkomst. Mike de Jongh is erg blij met deze toonaangevende nieuwe opdrachtgever. “Wij zetten ons sterke netwerk en onze persoonlijke aanpak graag in om te helpen bij Europese aanbestedingen en andere inkoopuitdagingen.”

Groeimogelijkheden voor ambitieuze inkoopprofessionals

“Als vaste partner van de gemeente Amsterdam bieden we onze inkoopprofessionals een nog grotere variëteit aan uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het ruimtelijk domein. Dit in combinatie met een persoonlijk plan om aan vakkennis en competentieontwikkeling te werken. Een belangrijke component hierin zijn de vakgerichte opleidingen van onze partner InkoopAcademie en de competentietrainingen van DPA Academy.”

Aan de slag als inkoper?

Wil je snel groeien binnen het inkoopvak? Lees dan meer over werken bij de specialisatie procurement van DPA.

Bekijk onze inkoopvacatures
Meer weten over inkoop?

Stel je vraag aan Manon

DPA-Professionals-Procurement-Manon-Bossewinkel

Manon

Business Line Manager Bel of WhatsApp: +31682957068