DPA Professionals finance control detachering interim professionals
Nieuws

DPA wint Europese aanbesteding inzet financials gemeente Amsterdam

DPA Professionals behoort tot de raamcontractanten die de gemeente Amsterdam van interim financials gaan voorzien. Het detacheringsbedrijf mag de gemeente de komende twee tot vier jaar specialisten leveren voor financiële adviesdiensten, administratie, planning & control, proces, beheer en beleid. Business unit manager DPA finance publiek Leonie van Hove is ontzettend trots dat deze G4-stad een langetermijnsamenwerking met DPA aangaat. “Hierdoor versterken we onze marktpositie en kunnen we financials nog meer loopbaankansen en groeimogelijkheden in het publieke segment bieden.”

Groei versnellen

In 2016 kreeg DPA een andere belangrijke aanbesteding gegund: die van de Rijksoverheid voor financiële adviesdiensten, beleid, planning & control. Om haar focus op het publieke segment kracht bij te zetten, heeft DPA haar op de overheid gerichte diensten in één kerncluster samengebracht. “We zien enorm veel kansen voor professionals die een rol willen vervullen in het dynamische spel van financiën, politiek en beleid. DPA faciliteert deze financials in hun versnelde groei met passende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Deze aanbesteding is een mooi bewijs van het vertrouwen dat overheidsorganisaties in ons stellen als strategische partner voor specialistische inhuur”, aldus Leonie van Hove.

Flex-in-vast

DPA is in de hele publieke sector goed vertegenwoordigd en heeft daardoor veel interessante opdrachten voor getalenteerde financials. Met de zekerheid van een vaste baan. Daarnaast voorziet DPA met een persoonlijk ontwikkelprogramma in verdieping van vakkennis en versterking van soft skills. Dit onder andere via externe opleidingen en de eigen DPA Academy. Spreekt deze flex-in-vast-propositie je aan? DPA is altijd op zoek naar hoogopgeleide financials. Schrijf je in voor onze talentpool of neem contact met ons op!

Neem contact op