Nieuws

DPA werft voortaan ook inkopers en contractmanagers voor opdrachten bij VU Amsterdam

VU Amsterdam heeft DPA Professionals geselecteerd als vaste partner voor de inhuur van Inkoopdienstverlening en contractmanagement. “DPA is een van de winnaars van de eind 2019 hiervoor uitgezette aanbesteding. Dit betekent dat we de VU de komende twee jaar en daarna mogelijk nog twee jaar van inkopers en contractmanagers gaan voorzien”, zegt Mike de Jongh, directeur van de inkoopspecialisatie van DPA. “We zijn er trots op dat we de VU-organisatie mogen helpen bij de inkoop en het uitvoeren van Europese aanbestedingen. Hierdoor kunnen we onze professionals nog meer loopbaankansen en groeimogelijkheden bieden.”

Inkopen met businessfocus

“De VU zet de puntjes op de i van inkoop en werkt hard aan speerpunten van inkoopprofessionalisering zoals leveranciersmanagement en het stroomlijnen van de inkoopprocedures. Deze aanbesteding is een mooi bewijs van het vertrouwen dat organisaties in ons stellen als strategische partner voor inkopen met businessfocus. Mede hierdoor is er voor inkoopspecialisten geen betere plek om aan hun ontwikkeling te werken dan DPA”, aldus Mike de Jongh.

Groeien op ieder niveau

De specialisatie inkoop van DPA biedt toegang tot grote klanten, een professionele backoffice en een landelijk netwerk van kantoren. Daarnaast voorziet DPA met een persoonlijk ontwikkelprogramma. Dit wordt onder andere ingevuld bij de eigen DPA Academy voor competentieontwikkeling. Ook is er een samenwerking met InkoopAcademie voor vakinhoudelijke ontwikkeling. Wil jij vooroplopen in je vakgebied? We zijn altijd op zoek naar inkopers en contractmanagers die Europees kunnen aanbesteden. Meer weten? Bekijk direct onze vacatures of neem contact op met Mike de Jongh.

Bekijk wat DPA Procurement kan betekenen
Meer weten over inkoop professionals?

Neem contact op met Laure