DPA-team in finale voor AmCham Young Professionals Award 2017

Blog 14 november 2017 2 min. lezen
Werken als WMO consulent

Het team van DPA heeft de finale van de AmCham Young Professionals Award 2017 bereikt. De opdracht voor deze tweejaarlijkse competitie was het creëren van een ‘game changing product’. 28 teams deden mee en uiteindelijk leverden 18 teams een project in. Het DPA-team bestaat uit Madelon van Huizen, Niels Bijkerk, Danny Aarts en Maxime Schoonman. Hun doel is nu om tijdens de finale op 1 december een werkend prototype te presenteren en potentiële investeerders en klanten te overtuigen met een sterke pitch.

Oplossing voor duurzaamheidsprobleem

Danny Aarts is Interim Legal Counsel bij DPA Legal. Hij vertelt dat hij tijdens het Onboarding Programma werd gevraagd om het DPA AmCham-team te versterken, kort na zijn indiensttreding. “Maxime is eveneens Interim Legal Counsel, en Madelon en Niels zijn Finance Professionals bij zusterbedrijf ConQuaestor. Doordat de wedstrijd al enige tijd onderweg was, hadden we maar tien dagen om ons product uit te werken. De enige aanvullende voorwaarde was dat het product impact moet hebben op een wereldwijd probleem. Wij hebben dit vertaald naar een praktische en haalbare oplossing voor de plastic soup. Hiervoor gaan we een bestaand product hip and happening maken. Meer hierover hoor je 1 december, als we op het podium staan tijdens de finale in de Heineken Experience.”

Finale op 1 december in Heineken Experience

De AmCham Young Professionals Award wordt iedere twee jaar toegekend aan young professionals die zich onderscheiden in talent en leiderschap. Naast het DPA-team dingen ook Team Innovation in Motion (Heineken), Team GroundCloud (Stantec), Team HEPPi (Pfizer), Team Electric (Philips/DAF Trucks/Office Depot) en Team Waste for Life (Deloitte/IBM) mee om de titel.

Over AmCham Young Professionals

AmCham Young Professionals is een groep gemotiveerde 25- tot 35-jarige high potentials die werken bij leden van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Nederland of organisaties die hiermee samenwerken. Het AmCham Young Professional Programma stelt deze talenten in staat om te netwerken en ideeën en ervaringen te delen met andere professionals. Ook kunnen ze delen in het netwerk en de kennis van oudere AmCham-leden. Iedere twee jaar organiseert AmCham de AmCham YP Award: een prestigieuze uitdaging voor individuen en teams.

"We gaan een bestaand product hip and happening maken.”

Over DPA

DPA verbindt organisaties met professionals met de juiste kennis en kunde. Onder het motto ‘improving your performance’ biedt DPA haar medewerkers de ruimte om gedreven met hun vak bezig te zijn, en continu aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te werken. Zo kunnen zij opdrachtgevers helpen om verbetering en vernieuwing te realiseren. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.dpa.nl.