@ DPA PeopleGroup wint contract Flexpool Inkoopprofessionals bij NS onderdeel

Case 19 april 2017 2 min. lezen
DPA professionals werk als overheidsjurist

NS heeft besloten een centrale flexpool van inkoopprofessionals in te richten voor  externe inhuur binnen de afdeling die verantwoordelijk is voor de inkoop van treingebonden onderdelen. NS heeft DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals hiervoor als exclusieve partij gecontracteerd. Hiermee borgt NS de komende jaren zekerheid over de tijdige beschikbaarheid en gegarandeerde kwaliteit van interim inkoopprofessionals op operationeel, tactisch en strategisch niveau.  

Binnen NS verzorgt het onderdeel Onderhoud & Service en Revisie veel complexe materieelprojecten die moeten voldoen aan zware eisen op het gebied van kwaliteit, kosten, veiligheid en doorlooptijden. Martijn van der Horst, Manager Procurement: “We willen projectorganisaties zo snel en doeltreffend mogelijk kunnen inrichten. Via deze flexibele inkooppool kunnen we snel beschikken over goede inkoopprofessionals, ter aanvulling van onze vaste inkooporganisatie. Zo is continuïteit geborgd in beschikbaarheid en kennis.”

Marktleider in de technische publieke sector

Van de  ruim 60 interim inkoopprofessionals van DPA PeopleGroup is meer dan de helft werkzaam in de technische semipublieke sector. Marc Janssen, commercieel directeur DPA PeopleGroup,  hierover: “ Wat opdrachtgevers vooral aanspreekt, is de pragmatische benadering van onze mensen. We werken vanuit business focus en inhoudelijke kennis, we doen wat we beloven, zijn loyaal aan onze klanten, leveren tastbare resultaten en helpen onze klanten blijvend te excelleren. Wij hebben ruime ervaring met projectleiding, inkoopmanagement, strategische-, tactische- en operationele inkoop bij NS. Daarmee zijn we toonaangevend in deze sector. Via onze flexibele inkooppool kan NS op afroep beschikken over professionals op alle niveaus met de juiste kennis, tools  en ervaring, die bovendien zeer snel productief zijn. De aanpak die we samen hebben uitgewerkt, biedt garantie op beschikbaarheid, inzetbaarheid en continue kennisoverdracht. Opstartkosten zijn nihil en er wordt consequent vastgehouden aan een hoog kwaliteitsniveau. NS kan daarnaast ook gebruik maken van workshops en leergangen van onze samenwerkingspartner InkoopAcademie”.

Over DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals

DPA PeopleGroup is aanbieder van detacherings- en hoogwaardige interim- en consultancydiensten op inkoopgebied. De ondernemingen PeopleGroup Procurement BV en de op procurement gerichte business unit van DPA zijn sinds 1 juli 2016 gefuseerd. De nieuwe onderneming - DPA PeopleGroup BV – geeft daardoor een snelle invulling aan haar ambitie om een leidende positie te verwerven in de markt voor inkoopadviesdiensten en interim inkoopprofessionals en biedt voor ieder denkbaar inkoopvraagstuk een passende oplossing. De afgelopen maanden is een sterke verdere autonome groei doorgezet. Op dit moment beschikt DPA PeopleGroup over meer dan 60 inkoopprofessionals die kunnen vertrouwen op sterke ondersteuning vanuit de DPA Group. Meer informatie is te vinden op www.dpa.nl/peoplegroup.

Neem contact op met Onno

Directeur Stuur een bericht