procurement_header
Case

DPA PeopleGroup steunt benefietgaladiner Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie

Op 5 september vond de eerste editie van het Prinses Máxima Centrum benefietgaladiner plaats in het Concertgebouw in Amsterdam. Als partner van dit in kinderoncologie gespecialiseerde centrum was DPA PeopleGroup uitgenodigd om met gasten deel te nemen aan deze bijzondere avond. DPA Peoplegroup levert een compleet team inkoopprofessionals aan het Prinses Máxima Centrum en vult de kritische inkoopposities in. Zo wordt dagelijks een belangrijke bijdrage aan de realisatie van het ziekenhuis geleverd.

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen met een optimale kwaliteit van leven. In dit centrum worden zorg en onderzoek van kinderoncologie in Nederland geconcentreerd. De organisatie betrekt in mei 2018 haar nieuwe gebouw in Utrecht.

Financiering twee projecten

De opbrengsten van het gala gaan naar twee projecten: ouder-kindkamers en een intra-operatieve MRI. De ouder-kindkamers zijn bedoeld om ouders dag en nacht bij hun zieke kind te laten zijn. Met de intra-operatieve MRI kunnen kinderen met een hersentumor heel nauwkeurig geopereerd worden, waardoor zij een betere kwaliteit van leven hebben na de behandeling. Door alle genodigden is hiervoor het geweldige bedrag van ruim 2.7 miljoen euro bijeen gebracht.

Onvergetelijke avond

Tijdens het diner traden verschillende Nederlandse artiesten op, waaronder het pianoduo Arthur en Lucas Jussen, Ali B en zangeres Maan. Robert ten Brink verzorgde de introducties van de artiesten en gasten. Het was een bijzondere en onvergetelijke avond. Hartverwarmend was de sfeer aan tafel en in de zaal. Fantastisch om te ervaren hoeveel mensen de zorg en realisatie van het nieuwe gebouw van het Prinses Máxima Centrum met woord en daad verder willen helpen!

Over DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals

DPA PeopleGroup verzorgt detacherings- en hoogwaardige interim- en consultancydiensten op het gebied van inkoop. Voor ieder denkbaar inkoopvraagstuk bieden we een passende oplossing. Sinds april 2017 richten we ons met bijzondere aandacht op de zorgsector. Op dit moment beschikt DPA PeopleGroup over meer dan 60 inkoopprofessionals die werkzaam zijn in ruim 80 projecten en hierbij kunnen vertrouwen op ondersteuning vanuit de DPA Group.

Neem contact op met Onno