DPA opent vestiging in Zuid-Nederland

Nieuws 17 februari 2011 1 min. lezen
DPA_Amsterdam

DPA Group heeft een regiokantoor in Eindhoven geopend. Werkmaatschappijen DPA Supply Chain en GEOS IT Professionals hebben in het laatste kwartaal van 2010 geïnvesteerd in het aannemen van 'kwartiermakers' in die regio.

De focus ligt in eerste instantie op de uitbouw van de activiteiten rondom supply chain vraagstukken en het detacheren van professionals op gebied van Oracle, SAP en Siebel.

Logistieke en IT hot-spots

Het is niet toevallig dat DPA zich in deze regio vestigt. De regio’s West-, Zuid- en Oost-Brabant blijven zich volgens het bedrijf ontwikkelen als logistieke en IT hot-spots. "Hiermee zitten we dicht op de groep van bestaande en potentiële klanten en kunnen we onze dienstverlening volledig afstemmen op de regionale behoefte", aldus Sherief Abdalla, algemeen directeur van DPA Supply Chain. Fred Boevé, algemeen directeur GEOS IT Professionals vult aan: "Het zuiden kenmerkt zich door een hoge populatie van private ondernemingen met SAP als ERP-pakket, hierop wil GEOS lokaal inspelen in plaats van landelijk."