DPA-Professionals-sociaal-domein-werken-als-WMO-consulent

Vacatures WMO

Heb jij gemeentelijke werkervaring als WMO consulent en ben je aan het oriënteren op een nieuwe stap? DPA heeft een gevarieerd en actueel aanbod van vacatures in het hele land. Bekijk onderstaand aanbod en vind de WMO vacature die bij jou past.

Aan de slag als WMO Consulent

Een WMO Consulent is verantwoordelijk voor de brede intake van klanten bij overheidsorganisaties. Daarbij heb je ook oog voor de persoonlijke situatie van de klant. Als WMO Consulent geef je inwoners informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Je analyseert en beoordeelt hulpvragen en compensatiemogelijkheden, je bent maatschappelijk betrokken en je behandeld aanvragen over individuele WMO voorzieningen. Je verwerkt de administratieve taken en stelt rapportages en schikkingen op. 

Inhoud van WMO consulent vacatures

Het takenpakket van een vacature WMO consulent bij DPA varieert altijd, maar kan de volgende taken bevatten. Je verwerkt en beschikt de WMO aanvragen met name op het gebied van begeleiding, hulp bij huishouden, woonvoorzieningen en vervoersvoorzieningen. Daarnaast werk je met GWS/Suite, TOP of DLP. Huisbezoeken kunnen tot het takenpakket behoren. Soms geef je opdrachten aan leveranciers van WMO-diensten en –voorzieningen.

Bij DPA hebben we vaak openstaande vacatures voor WMO in verschillende functies. Hierbij een paar functieprofielen die regelmatig gezocht worden:

  • WMO Consulent
  • Kwaliteitsmedewerker WMO
  • Medewerker WMO administratie
  • Innovatie WMO
  • Jeugdhulp

Op zoek naar een baan als WMO consulent?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over sociaal domein?

DPA-professionals-business-manager-sociaal-domein-Linda-Vollebregt

Linda

Business manager sociaal domein Bel of WhatsApp: +31612504017