DPA werken bij Banking & Insurance

Vacatures hypotheekadviseur & hypotheekacceptant

Bekijk onze vacatures hypotheekadviseur en hypotheekacceptant en solliciteer! Wij maken graag kennis om de mogelijkheden met je te bespreken!

Werken als hypotheekadviseur of hypotheekacceptant

Werken bij DPA als hypotheekadviseur of hypotheekacceptant heeft verschillende voordelen. Je hebt de mogelijkheid om bij verschillende grote organisaties in Nederland aan de slag te gaan. We zoeken samen met jou naar een opdrachtgever die bij je past. Je geniet van een vast contract en krijgt uitgebreide mogelijkheden om opleidingen te volgen in de bank- en verzekeringssector. We zijn dus geen uitzendbureau, maar je krijgt een vaste aanstelling met goede arbeidsvoorwaarden. Bekijk onze vacatures hypotheekadviseur en hypotheekacceptant en kom met ons in contact door te solliciteren. We willen je graag spreken om de mogelijkheden te bespreken.

Een vacature hypotheekadviseur: wat zijn de mogelijkheden?

De hypotheekadviseur is primair verantwoordelijk voor de totale keten van het klantadviesproces. Bij invulling van een vacature als adviseur ben je een inhoudsdeskundige die alle aspecten van het geven van een hypotheekadvies. Je deelt je kennis over financiële- en verzekeringsaspecten. Om tot een professioneel advies te komen ben je bezig met hypotheek berekenen, hypotheekrente vergelijken en verwerk je alles in een advies. Je helpt klanten die een huis kopen zodoende bij hun persoonlijke lening.

Voor alle vacatures hypotheekadviseur zijn we op zoek naar professionals die betrouwbaar zijn. Je wordt vaak getypeerd als een persoon met inlevingsvermogen en hebt het geduld om complexe financiële onderwerpen waar nodig begrijpelijk te maken. Je komt je afspraken na en bent overtuigend in het adviseren van iemand.

Solliciteren op een vacature hypotheekacceptant?

Een vacature Hypotheekacceptant bij DPA betekent dat je aan het werk gaat met nieuwe hypotheekaanvragen. Je behandelt de aanvragen op basis van geldende normen en richtlijnen die je kent van je Wft opleiding. Het takenpakket is heel veelzijdig. Bij binnenkomst van een hypotheekaanvraag ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes, het beoordelen van hypotheek aanvragen en beoordelen van het finaal akkoord. Naast het beoordelen doe je ook controles op de hypotheekaanvragen op kredietwaardigheid. Bij een positieve uitkomt ben je bevoegd om de hypotheek te fiatteren. In een later stadium is het beheer van rekeningen en beheer van de risicoverzekeringen de taak van de hypotheekacceptant.

Op zoek naar een baan in de hypotheken?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over een baan als hypotheekacceptant?

DPA-professionals-banking-insurance-contact-recruitment-consultant-Eline-Merten

Eline

Recruiter banking & insurance Bel of WhatsApp: +31682102331