dpa-professionals-werken-als-jurist of legal-counsel

Vacatures beleidsmedewerker

Als beleidsmedewerker bij DPA werk je aan uitdagende projecten bij verschillende overheidsinstellingen. Er zijn altijd actuele en relevante beleidsmedewerker vacatures in verschillende terreinen. Van openbare orde tot juridisch beleidsmedewerker. Ben je nieuwsgierig naar welke carrièrestappen jij kunt zetten bij DPA? Bekijk de beleidsmedewerker vacatures en kom met ons in contact.

Vacatures voor beleidsmedewerkers openbare orde en veiligheid

Heb jij ervaring als beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid binnen een gemeente en verken je mogelijkheden voor een nieuwe uitdaging? Door de vele contacten met overheidsinstellingen hebben wij vaak een recent aanbod met opdrachten bij interessante organisaties.

Wanneer je bij DPA in dienst treedt als beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid (OOV) ontwikkel je beleid en adviseer je management en bestuur op het terrein van openbare orde en veiligheid. Werkzaamheden zijn onder andere:

  • Opstellen van een integraal handhavingsbeleid;
  • Opstellen van integraal gemeentelijk en regionaal veiligheidsbeleid;
  • Het actueel houden van het gemeentelijke rampenplan en rampenbestrijdingsplannen;
  • Het adviseren en coördineren van rampenbestrijding en crisisbeheersing;
  • Ontwikkelingen volgen en coördineren;
  • Verzorgen van de uitwerking van vastgesteld beleid in concrete verordeningen, regelingen en maatregelen;
  • Betrokken bij de rol van vergunningverlener;
  • Beleid implementeren op het terrein van de openbare orde en veiligheid.

Op zoek naar een vacature beleidsmedewerker ruimtelijke ordening

Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening ben jij medeverantwoordelijk voor de beleidsvoorbereiding en uitvoering op het gebied van ruimtelijke ordening. Naast het actualiseren van de bestemmingsplannen houd je je bezig met het behandelen van ingekomen planologische verzoeken. Jij bent in staat zelf de planregels en toelichting te schrijven, maar kunt ook stedenbouwkundige adviesbureaus aansturen. De projectleiding dragen over grote ruimtelijke projecten zie jij als een uitdaging. Vervul jij een beleidsmedewerker vacature ruimtelijke ordening? Dan kom je bij ons in vaste dienst en ga je werken aan een uitdaging bij jou in de regio.

Op zoek naar een baan als beleidsmedewerker?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over een baan als beleidsmedewerker?