Vacatures bedrijfsjurist

Wat doet een bedrijfsjurist bij DPA?

Je kunt als bedrijfsjurist aan de slag in verschillende rollen. Het is mogelijk in een coördinerende rol te werken waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen bedrijfsonderdeel. Bij andere vacatures werk je in een meer adviserende rol naar management en medewerkers toe. Je ondersteunt ze bij juridische vraagstukken waar zij tijdens werkzaamheden tegenaan lopen. Jouw juridische advies werk je uit in duidelijke rapporten waar jouw collega’s direct weer mee verder kunnen.

Bekijk de vacatures

Wat biedt een vacature bedrijfsjurist jou?

Via DPA is het mogelijk om aan de slag te gaan bij grote organisaties waar ook grote juridische uitdagingen bij komen kijken. Door het grote aanbod aan diversiteit in functies kunnen we samen met jou zoeken naar een passende vacature bedrijfsjurist. Vervolgens is het met DPA Academy mogelijk om verschillende trainingen en opleidingen te volgen. Hierbij kun je jouw juridische kennis verbreden en trainingen volgen die handvaten geven voor je carrière.

Vacatures voor junior juristen

DPA verbindt junior juristen aan mooie opdrachtgevers. Als junior jurist bij DPA ga je werken voor interessante opdrachtgevers in het hele land. In het begin van je carrière is het opdoen van de juiste werkervaring belangrijk. Wij helpen je om als junior jurist voor de juiste bedrijven te kiezen en je cv een boost te geven. Daarnaast faciliteren we tevens in opleiding, begeleiding en coaching.Wil jij je juridische carrieren een kickstart geven? Reageer dan op één van onderstaande vacatures en kom in contact met onze recruiter om de mogelijkheden te bespreken. Wij verbinden, jij groeit!

Altijd op zoek naar junior juristen

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze junior juristen die graag in het bedrijfsleven aan de slag willen. Als junior jurist bij DPA ga je aan de slag met het analyseren van juridische stukken en het geven van advies, bied je ondersteuning bij uiteenlopende, complexe, juridische vraagstukken en beoordeel je juridische documentatie. Daarnaast is er veel ruimte voor opleiding, begeleiding en coaching. Dit allemaal in een bedrijfsjuridische omgeving. Krijg jij er al helemaal zin in als je dit leest? Bekijk dan welke junior jurist vacatures bij jou passen.

Voorwaarden voor de vacatures junior jurist

Als junior jurist bij DPA is dit ongeveer je profiel. Let op, dit kan per vacature verschillen:

 • Je bent afgestudeerd met WO Rechten;
 • Je bent nauwkeurig, verantwoordelijk en communicatief sterk;
 • Ervaring als junior jurist is niet verplicht, maar voor sommige posities heeft dit wel de voorkeur;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift;
 • In sommige gevallen wordt er van jou aanvullende kennis gevraagd, zoals:
  • Kennis van ondernemingsrechtelijke dan wel contractenrechtelijke vraagstukken;
  • Kennis van diverse financiële producten;
  • Ervaring met Wft, Wwft en Wtt.