Sustainability

#sustainability #duurzaamheid #ondernemen

Man whiteboard

Duurzaam waarde creëren wordt steeds belangrijker. Zeker voor organisaties die een maatschappelijke rol vervullen, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. De uitdaging is om alle milieu-, sociale en governance-factoren in de bedrijfsprocessen te integreren. Wij verbinden organisaties en professionals die dit voor elkaar willen krijgen.

Duurzaamheid in de kern van de bedrijfsstrategie

Hoe zorgt jouw organisatie voor impact op de transitie naar een duurzame economie? Een onafhankelijke, frisse blik helpt om dit snel en goed aan te pakken. Dit vraagt om langetermijndenkers met ervaring in veranderprojecten. Sterke persoonlijkheden die tot breed gedragen oplossingen weten te komen. Begaan, betrokken en vasthoudend. Specialisten die thuis zijn in duurzame financiering en ruime ervaring hebben met bedrijfseconomische uitdagingen. Deze professionals vind je bij DPA.

Werken bij ons specialisme sustainability

Ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan de verduurzaming van de financiële sector? Bij ons draai je mee in strategische projecten en denk je mee over integrale procesverbetering. Door de diversiteit aan opdrachten ontwikkel je een brede kijk op de financiële sector, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast zul je jezelf op persoonlijk en communicatief vlak sterk ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Wat bieden we onze sustainability professionals aan?

  • Passende uitdagingen bij gerenommeerde financiële instellingen
  • Aansturen en stimuleren van duurzame bedrijfskansen
  • Vakinhoudelijke kennisontwikkeling
  • Gerichte ontwikkeling van je persoonlijke competenties
  • Onderdeel van een sterk landelijk netwerk

Stel je vraag aan Leonie

Directeur Stuur een bericht