Finance & control

Financiële specialisten in de publieke sector

#public #finance

HR-afb1.png

We ondersteunen ministeries, uitvoerende diensten, gemeentes en andere publieke instellingen op het snijvlak van financiën, strategie en politiek. Als betrouwbaar kompas helpen onze professionals organisaties om in control te zijn en te blijven. Uitdagend werk, alleen al door de dynamiek van maatschappelijke ontwikkelingen. Belangrijk dus dat deze medewerkers hun kennis en kwaliteiten actueel houden en zich continu ontwikkelen. En dat is precies waar het bij ons om draait!

Vaste functies en tijdelijke uitdagingen via interim

Bij ons krijg je de mogelijkheid om in een vaste functie of op interim basis aan de slag te gaan. Je hebt de keuze om aan verschillende interim uitdagingen te werken. Ook kun je in met een vaste aanstelling in financiële functies werken. We combineren jarenlange ervaring met een groot en zorgvuldig opgebouwd netwerk. Daardoor weten we steeds de juiste match te maken, voor opdrachtgevers én kandidaten. Dit komt mede doordat we de tijd nemen om beide partijen goed te leren kennen. Vanuit deze persoonlijke relaties leggen we sterke verbindingen: inhoudelijk en vooral ook op persoonlijk vak.

Kennisgebieden

Onze professionals ondersteunen opdrachtgevers op gebieden als:

 • Administratieve organisatie & interne controle (AO/IC)
 • Business control & financial control
 • Planning & control
 • Programma & project control
 • Risicomanagement

Versnel je leercurve als finance professional

Werken in het vakgebied finance staat voor uitdaging, professionele en persoonlijke ontwikkeling en plezier. Vanuit een community van vakgenoten bouwen aan een toekomst vol nieuwe ervaringen en ontwikkelmogelijkheden. Hierbij kun je rekenen op intensieve begeleiding, training en coaching, in combinatie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo heb je alle gelegenheid om te groeien, te leren en waarde toe te voegen. Improving your performance is wat we zeggen én doen. Herken jij jezelf hierin? Neem vooral contact met ons op!

Waarom aan de slag bij DPA?

 • Gecertificeerde finance Professionals met hbo- of wo-werk- en denkniveau
 • Community van vakspecialisten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Opleidingen en competentietrainingen via DPA Academy
 • ISO 9001:2008- en NEN 4400-gecertificeerd
 • Open, informele en ondernemende bedrijfscultuur
 • Duurzame organisatie

ConQuaestor

ConQuaestor interim professionals B.V. is opgericht in 2004 en onderdeel van DPA Group N.V. We zijn een interim- en adviesorganisatie op het gebied van finance & control. Vanuit de gedachte 'Improving your performance' creëren we meerwaarde voor opdrachtgevers. Ons doel is om organisaties blijvend naar een hoger niveau te tillen. ConQuaestor helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en om deze aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities bij onze klanten. 

Bezoek de website

Fagro

Wij zijn Fagro! Dé interim organisatie op het gebied van finance & control en supply chain management. Fagro is toonaangevend en staat bekend om haar belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van onze professionals. De Fagro waarden Koploper, Lef en Sympathiek geven ons hierbij richting. Zo levert Fagro al meer dan 24 jaren haar bijdrage, ieder jaar weer. Momenteel hebben we 245 professionals in vaste dienst op minimaal Hbo niveau. Zij zijn vanuit de vestigingen Arnhem, Eindhoven, Düsseldorf, Maastricht-Airport en Zwolle actief voor en bij opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel privaat als publiek. 

Bezoek de website

Stel je vraag aan Amal

Business manager Stuur een bericht