Public

Vacatures Sociale Zekerheid

Vacatures sociaal domein bij DPA Sociale Zekerheid

Als sociaal domein professional van DPA Sociale Zekerheid werk je in vaste of tijdelijke dienst bij overheidsorganisaties. Je hebt kennis van Wmo en bent ervaren met GWS4ALL. Kies voor deze volgende stap in je carrière vol met uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei en veel persoonlijke aandacht. Wij bieden vakgerichte opleidingen en praktische trainingen zodat je kan blijven ontwikkelen.

Over DPA Sociale Zekerheid

DPA Sociale Zekerheid voorziet overheidsorganisaties in het sociaal- en maatschappelijk domein van de juiste sociaal domein professionals. Een professional met ruime ervaring als Klantmanager in verschillende functies, participatie, schuldhulpverlening, re-integratie, leerplicht en uitkeringsadministratie.

Openstaande vacatures sociale zekerheid:

Accountmanager Sociaal Domein

DPA Sociale zekerheid | Omgeving Breda | 19 juli 2018
Ben jij in staat om mensen te verbinden en draagvlak te creëren? Kan jij zelfstandig en in teamverband werken? Dan past deze vacature zeker bij jou!

Gedragswetenschapper Jeugd

DPA Sociale zekerheid | Omgeving Eindhoven | 19 juli 2018
Wil jij als professional graag jouw kennis en visie delen met andere professionals binnen de gemeente? Dan is deze uitdaging precies waar jij op stond te wachten!

Teammanager Uitvoering Sociaal Domein

DPA Sociale zekerheid | Bussum | 18 juli 2018
Wil jij als ervaren manager het Sociaal Team verder vorm geven en meedenken over de koers voor de toekomst? Dan is dit de perfecte opdracht voor jou!

Budgetbeheerder/budgetcoach

DPA Sociale zekerheid | Eindhoven | 16 juli 2018
Ben jij helemaal thuis in de minimaregelingen, bijzonder bijstand en schulddienstverlening? Dan hebben wij de perfecte opdracht voor jou!

Consulent Jeugd

DPA Sociale zekerheid | Nederland | 16 juli 2018
Heb jij affiniteit met jeugd, ben jij flexibel en niet bang om ''out of the box'' te denken? Dan past deze vacature zeker bij jou!

Senior Rechtmatigheid

DPA Sociale zekerheid | Omgeving Roermond | 16 juli 2018
Ben jij een ervaren inkomensconsulent? Neem jij graag een coachende rol op je? Dan past deze vacature zeker bij jou!

Klantmanager Werk team Statushouders

DPA Sociale zekerheid | Omgeving Lelystad | 16 juli 2018
Voor een gemeente in de omgeving van Lelystad (binnen het team Zorg & Activering) zijn we voor het subteam Statushouders op zoek naar 2 Klantmanagers Doelmatigheid. De opdracht loopt tot het einde…

Administratief medewerker WMO/Jeugd

DPA Sociale zekerheid | Omgeving Hoogeveen | 11 juli 2018
Heb jij kennis van de wet- en regelgeving omtrent WMO en Jeugd? Wil jij als starter graag bij een gemeente werken? Dan is dit jouw kans! 

WMO Consulent

DPA Sociale zekerheid | Nederland | 09 juli 2018
Weet jij alles van de WMO? Heb jij gemeentelijke ervaring en ben jij binnenkort beschikbaar? Lees dan snel verder!

Bekijk alle vacatures van DPA Sociale Zekerheid


Zit de vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie


Diverse functies binnen DPA Sociaal domein

Er is veel diversiteit aan vacatures binnen het sociaal domein. Kies je voor Kwaliteitmedewerker, dan draag je zorg voor kwaliteitsontwikkeling en procesondersteuning.  Je adviseert organisaties, vertegenwoordigd de gemeente en je biedt ondersteuning op verschillende vlakken.
Ga jij de vacature voor Wmo Consulent vervullen? Dan ben jij verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Daarbij analyseer en beoordeel je de hulpvraag met compensatiemogelijkheden en stel je zelfstandig de indicaties.
Als Jobcoach ben je werkzaam op het gebied van doelmatigheid. Je voert (intake) gesprekken, je stelt diagnoses en diept klantsituaties uit in assessments en je voert re-integratie- en activerinstrajecten uit.
Bij de vacature voor Inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor de rechtmatigheid van aanvragen Levensonderhoud en Bijzondere Bijstand. Je behandelt aanvragen met betrekking tot de participatiewet. Je houd je bezig met fraudepreventie en heronderzoeken en legt maatregelen op.
Ben jij een ervaren schuldhulpverlener? Je levert maatwerkoplossingen aan, hierbij breng je de klant naar de juiste hulp- en dienstverlening toe en tref je schuldregelingen als de situatie dat toelaat. Je stelt een Plan van Aanpak op, daarbij werk je intensief samen met het Sociaal Wijkteam.

Ben je de professional die wij zoeken? Check of jouw vacature erbij zit en solliciteer!

Gerelateerde vacatures