Public

Vacatures Sociale Zekerheid

Vacatures sociaal domein bij DPA Sociale Zekerheid

Als sociaal domein professional van DPA Sociale Zekerheid werk je in vaste of tijdelijke dienst bij overheidsorganisaties. Je hebt kennis van Wmo en bent ervaren met GWS4ALL. Kies voor deze volgende stap in je carrière vol met uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei en veel persoonlijke aandacht. Wij bieden vakgerichte opleidingen en praktische trainingen zodat je kan blijven ontwikkelen.

Over DPA Sociale Zekerheid

DPA Sociale Zekerheid voorziet overheidsorganisaties in het sociaal- en maatschappelijk domein van de juiste sociaal domein professionals. Een professional met ruime ervaring als Klantmanager in verschillende functies, participatie, schuldhulpverlening, re-integratie, leerplicht en uitkeringsadministratie.

Openstaande vacatures sociale zekerheid:

WMO consulent

DPA Sociale zekerheid | Nederland | 18 september 2018
Ken jij alle ins en outs van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning? Kennis die je goed kunt gebruiken als je bij een cliënt aan de keukentafel zit, maar ook als je een indicatie opstelt of afspraken…

Casemanager Jeugd/ WMO

DPA Sociale zekerheid | Zuid-holland | 18 september 2018
DPA Sociale Zekerheid is ter uitbreiding van het team op zoek naar Casemanager Jeugd/ WMO. Interessant? Lees dan snel verder!

Zorgregelaar

DPA Sociale zekerheid 18 september 2018
Wat doet een Zorgregelaar?Een cliënt vraagt zorg aan bij de gemeente. Jij maakt afspraken met deze cliënten over het ontvangen van zorg, signaleert daarbij knelpunten en lost deze op. Als Zorgregelaar…

Administratief medewerker Jeugd/ WMO

DPA Sociale zekerheid | Regio Zuid-holland | 18 september 2018
Heb jij kennis van de wet- en regelgeving omtrent WMO en Jeugd? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan past deze vacature zeker bij jou!

Allround Klantmanager (32 tot 36 uur p/w)

DPA Sociale zekerheid | Leiden | 18 september 2018
DPA sociale zekerheid is ter uitbreiding van het team op zoek naar Allround Klantmanagers (recht - en doelmatigheid). Interesse?  Lees dan snel verder!

Klantmanager Statushouders (36 uur)

DPA Sociale zekerheid | Leiden | 18 september 2018
Ben jij de Allround Klantmanager(recht- en doelmatigheid) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij gemeentelijke ervaring en affiniteit met statushouders? Lees snel verder en wie weet is dit…

Klantmanager Jongeren (32 tot 36 uur p/w)

DPA Sociale zekerheid | Leiden | 18 september 2018
Heb jij een sterk aanpassingsvermogen? Weet jij jongeren te motiveren richting werk of school? Ben jij de Allround Klantmanager(recht- en doelmatigheid) die obstakels als uitdagingen ziet? Dan drinken…

Interim Jeugdconsulent

DPA Sociale zekerheid 18 september 2018
DPA Sociale Zekerheid is ter uitbreiding van het team op zoek naar Interim Jeugdconsulenten.Heb jij affiniteit met jeugd, ben jij flexibel en niet bang om ”out of the box” te denken? Dan zoeken wij…

WMO consulent (32 tot 40 uur p/w)

DPA Sociale zekerheid | Den Haag | 10 september 2018
Wil jij een interessante opdracht uitvoeren bij de gemeente Den Haag? Dat kan via DPA Sociale Zekerheid. De opdrachtomschrijving behelst een tweetal projecten die tot en met einde dit jaar alsmede…

Bekijk alle vacatures van DPA Sociale Zekerheid


Zit de vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie


Diverse functies binnen DPA Sociaal domein

Er is veel diversiteit aan vacatures binnen het sociaal domein. Kies je voor Kwaliteitmedewerker, dan draag je zorg voor kwaliteitsontwikkeling en procesondersteuning.  Je adviseert organisaties, vertegenwoordigd de gemeente en je biedt ondersteuning op verschillende vlakken.
Ga jij de vacature voor Wmo Consulent vervullen? Dan ben jij verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Daarbij analyseer en beoordeel je de hulpvraag met compensatiemogelijkheden en stel je zelfstandig de indicaties.
Als Jobcoach ben je werkzaam op het gebied van doelmatigheid. Je voert (intake) gesprekken, je stelt diagnoses en diept klantsituaties uit in assessments en je voert re-integratie- en activerinstrajecten uit.
Bij de vacature voor Inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor de rechtmatigheid van aanvragen Levensonderhoud en Bijzondere Bijstand. Je behandelt aanvragen met betrekking tot de participatiewet. Je houd je bezig met fraudepreventie en heronderzoeken en legt maatregelen op.
Ben jij een ervaren schuldhulpverlener? Je levert maatwerkoplossingen aan, hierbij breng je de klant naar de juiste hulp- en dienstverlening toe en tref je schuldregelingen als de situatie dat toelaat. Je stelt een Plan van Aanpak op, daarbij werk je intensief samen met het Sociaal Wijkteam.

Ben je de professional die wij zoeken? Check of jouw vacature erbij zit en solliciteer!

Gerelateerde vacatures