Public

Vacatures Sociale Zekerheid

Vacatures sociaal domein bij DPA Sociale Zekerheid

Als sociaal domein professional van DPA Sociale Zekerheid werk je in vaste of tijdelijke dienst bij overheidsorganisaties. Je hebt kennis van Wmo en bent ervaren met GWS4ALL. Kies voor deze volgende stap in je carrière vol met uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei en veel persoonlijke aandacht. Wij bieden vakgerichte opleidingen en praktische trainingen zodat je kan blijven ontwikkelen.

Over DPA Sociale Zekerheid

DPA Sociale Zekerheid voorziet overheidsorganisaties in het sociaal- en maatschappelijk domein van de juiste sociaal domein professionals. Een professional met ruime ervaring als Klantmanager in verschillende functies, participatie, schuldhulpverlening, re-integratie, leerplicht en uitkeringsadministratie.

Openstaande vacatures sociale zekerheid:

Management Assistent

DPA Sociale zekerheid | Utrecht | 20 april 2018
Ben jij enthousiast en doelgericht? Kan jij ondersteuning bieden bij projecten? En kan je alle ballen in de lucht houden? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Medewerker Uitkeringsadministratie

DPA Sociale zekerheid | Gelderland | 20 april 2018
Gaat jouw hoofd niet tollen van cijfertjes? Heb jij ervaring binnen een gemeente? En zie jij jezelf als vraagbaak voor inwoners en gemeenten? Solliciteer dan snel!

Schuldhulpverlener

DPA Sociale zekerheid | Overijssel | 18 april 2018
Schulden kunnen op allerlei manieren ontstaan. Als schuldhulpverlener is het je taak om alle schulden in kaart te brengen en samen met de klant een oplossing te bedenken. Kan jij deze uitdaging aan? En…

Consulent Jeugd

DPA Sociale zekerheid | Nederland | 12 april 2018
Heb jij affiniteit met jeugd, ben jij flexibel en niet bang om ''out of the box'' te denken? Dan past deze vacature zeker bij jou!

WMO Consulent

DPA Sociale zekerheid | Nederland | 12 april 2018
Weet jij alles van de WMO? Heb jij gemeentelijke ervaring en ben jij binnenkort beschikbaar? Lees dan snel verder!

Consulent Inkomen

DPA Sociale zekerheid 12 april 2018
Heb jij gemeentelijke ervaring als consulent inkomen? Gaat jouw hoofd niet tollen van cijfertjes en de wetgeving? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature echt iets voor jou! 

Bekijk alle vacatures van DPA Sociale Zekerheid


Zit de vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie


Diverse functies binnen DPA Sociaal domein

Er is veel diversiteit aan vacatures binnen het sociaal domein. Kies je voor Kwaliteitmedewerker, dan draag je zorg voor kwaliteitsontwikkeling en procesondersteuning.  Je adviseert organisaties, vertegenwoordigd de gemeente en je biedt ondersteuning op verschillende vlakken.
Ga jij de vacature voor Wmo Consulent vervullen? Dan ben jij verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Daarbij analyseer en beoordeel je de hulpvraag met compensatiemogelijkheden en stel je zelfstandig de indicaties.
Als Jobcoach ben je werkzaam op het gebied van doelmatigheid. Je voert (intake) gesprekken, je stelt diagnoses en diept klantsituaties uit in assessments en je voert re-integratie- en activerinstrajecten uit.
Bij de vacature voor Inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor de rechtmatigheid van aanvragen Levensonderhoud en Bijzondere Bijstand. Je behandelt aanvragen met betrekking tot de participatiewet. Je houd je bezig met fraudepreventie en heronderzoeken en legt maatregelen op.
Ben jij een ervaren schuldhulpverlener? Je levert maatwerkoplossingen aan, hierbij breng je de klant naar de juiste hulp- en dienstverlening toe en tref je schuldregelingen als de situatie dat toelaat. Je stelt een Plan van Aanpak op, daarbij werk je intensief samen met het Sociaal Wijkteam.

Ben je de professional die wij zoeken? Check of jouw vacature erbij zit en solliciteer!

Gerelateerde vacatures