DPA Professionald Luc brouwers fagro overlijdensbericht
Pers

Luc Brouwers, algemeen directeur Fagro overleden

Het bestuur van DPA heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het onverwacht overlijden van Luc Brouwers (50) op 17 april jongstleden. Luc was sinds 2005 bij Fagro werkzaam en was tevens clusterdirecteur Finance binnen DPA.

Arnold van Mameren, CEO DPA: “Met zijn intelligentie, relativeringsvermogen en mensgerichte instelling gaf Luc op een bijzonder prettige manier leiding aan het Finance cluster binnen DPA. Vanuit het door hem geliefde motto ‘improving your performance’ wilde hij altijd het beste in zijn mensen naar boven halen, ongeacht of het nu starters, ervaren consultants of zijn managementteam betrof. Het was heel fijn samenwerken met Luc”.

Ron Icke, voorzitter RvC: “wij verliezen in Luc een fantastische en integere medewerker die zeer toegankelijk was voor allen, hij gaf altijd een luisterend oor. Zijn toewijding naar de onderneming was groot, het gemis zal voelbaar zijn.”

We zijn dankbaar voor alles wat Luc voor ons als collega’s en de organisatie heeft betekend. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, zijn kinderen en familie. Wij gaan hem enorm missen, maar we zullen Luc herinneren als een aimabele en zeer betrokken collega en drijvende kracht achter Fagro.