DPA Group N.V. rondt overname interim finance activiteiten van ConQuaestor af

DPA_Amsterdam.png

Amsterdam, 1 oktober 2015 -  DPA  heeft de op 23 september  aangekondigde overname van de interim finance activiteiten van ConQuaestor B.V. (‘ConQuaestor’) afgerond. Daardoor versterkt de onderneming zich met 110 professionals die kwalitatief hoogwaardige, specialistische dienstverlening in het finance-vakgebied verzorgen bij grootzakelijke opdrachtgevers. Met deze activiteiten wordt jaarlijks een omzet gerealiseerd van circa 14 miljoen euro. De overname vindt plaats via een activatransactie en draagt naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA.

Complementaire propositie

De overname is in overeenstemming met de strategie van DPA om haar activiteiten op belangrijke markten via selectieve overnames uit te breiden. “Met deze propositie kunnen we opdrachtgevers in het finance-vakgebied nog beter toegang bieden tot specialistische kennis. Samen kunnen we bovendien krachtiger invulling geven aan de toenemende specialisatie op vakkennis en de steeds zwaardere eisen die aan de skills van de financiële specialist worden gesteld.”, aldus Eric Winter, CEO van DPA.

Over ConQuaestor

ConQuaestor, opgericht in 2004 en gevestigd in Utrecht, is een adviesorganisatie die zich richt op het oplossen van de thema’s op de agenda van de CFO. De consultants en interim managers van ConQuaestor bieden concrete oplossingen in finance en management voor de publieke en private sector. Meer informatie is beschikbaar via www.conquaestor.nl.