Pers

Aandeelhouders DPA Group akkoord met benoemingen en dividendvoorstel

Amsterdam, 23 mei 2018 De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DPA heeft op 22 mei 2018 ingestemd met het voorstel om Albert Klene tot commissaris te benoemen. Voorzitter Ron Icke is voor een termijn van twee jaar herbenoemd. Désirée Theyse is conform het aangekondigde voornemen per 23 mei 2018 benoemd als CFO van de onderneming. De jaarvergadering stemde in met de voorgestelde dividenduitkering van 0,02 euro per aandeel in contanten. De registratiedatum voor betaling is 25 mei 2018 en de datum van de betaalbaarstelling van het dividend is 31 mei 2018.

Over Albert Klene

Albert Klene heeft ruime ervaring met flexibele arbeid en technologie, wat van toegevoegde waarde is voor de organisatiestrategie die DPA voor 2018-2021 heeft ingezet. Hij was van 2010 tot 2017 CEO en DGA van QSight IT. Van 2005 tot 2010 was hij lid van het executive committee en verantwoordelijk voor de Nederlandse activiteiten van USG People. Ook heeft hij verschillende managementfuncties vervuld bij TPG Post en werkte hij bij adviesbureau McKinsey. Als toezichthouder deed hij ervaring op bij Geldnet, EP Europost en als voorzitter van de Raad van Commissarissen van consultancyorganisatie Yxion Group.

Over Désirée Theyse

Désirée Theyse werkt sinds januari 2018 bij DPA als Corporate Strategy Director. Na het afronden van haar studie economie in Groningen startte zij haar loopbaan in 1993 bij MeesPierson in Amsterdam. Hier was zij achtereenvolgens Executive Director en Director Structuring. In 2008 werd zij Executive Director Corporate Finance bij Kempen & Co. Hier adviseerde zij bedrijven bij bijvoorbeeld acquisitietrajecten. In 2012 werd zij Directeur Vastgoed Bank bij Van Lanschot. Ook was zij tweeënhalf jaar Managing Director bij Aevitas Property Partners. Van 2010 tot april 2018 was zij lid van de Raad van Commissarissen van technologiebedrijf Nedap.

DPA Group N.V.

DPA verbindt organisaties met professionals met de juiste kennis en kunde. Onder het motto ‘improving your performance’ biedt de onderneming haar medewerkers de ruimte om gedreven met hun vak bezig te zijn, en continu aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te werken. Zo kunnen zij opdrachtgevers helpen om verbetering en vernieuwing te realiseren. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sharon van Straalen via [email protected] of telefoonnummer 06 5141 1647.