Search en werving & selectie van (Interim) Digital Professionals

DPA bemiddelt hoogopgeleide en ervaren marketingspecialisten in digital marketing en online media. Professionals zoals SEO/ SEA-specialisten, Data-/ Webanalisten, CRM/ Database Marketeers, Online Marketing Managers en E-commerce Specialisten, voor vaste en interim posities. Gedreven medewerkers die het verschil willen én kunnen maken door hun kennis en ervaring. En die veel bijdragen aan de branding en het succes van organisaties.

Geef je loopbaan een extra versnelling

Je hart gaat sneller kloppen van projecten waarin je je skills in conversieoptimalisatie, online advertising en SEO kunt aanscherpen. Het liefst werk je iedere dag met nieuwe technieken en marketingtools. En maak je slim gebruik van data om de campagneresultaten te optimaliseren. Dan ben je bij onze opdrachten helemaal in je element. Ook bouw je continu aan je kennis en vaardigheden, en versnel je je loopbaan.

Dé plek voor professionals die willen blijven groeien

Als datagedreven Digital Professional wil je bijblijven, liefst vooroplopen. Meewerken aan de beste oplossingen, voor de beste resultaten. Doen waar je goed in bent, en daarin steeds beter worden. Bij Digital krijg je hier alle mogelijkheden voor. Naast uitdagende opdrachten bieden wij je ontwikkel- en groeimogelijkheden op maat. Zoals trainingen in digital skills, digital marketing strategy en persoonlijke competenties. Echt iets voor jou? Neem snel contact op!

Professionals die bijdragen aan online succes

Via DPA schakel je snel een ervaren Digital Professional in. Voor tijdelijk of vast. Een specialist die de laatste ontwikkelingen naar de praktijk vertaalt. Die de schouders zet onder het opzetten en uitrollen van de digital marketing strategie en social mediacampagnes. Die de marketingafdeling versterkt en kennis deelt om de kwaliteit te borgen. Vanuit onze grote community kunnen we snel inspelen op de vraag van opdrachtgevers. Op zoek naar de juiste match? DPA Digital brengt je graag in contact met talenten die écht bij je organisatie passen.

Waarom DPA?

  • Ervaren Digital Professionals op hbo- en universitair niveau
  • Opleidingen gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling
  • Continue kennisontwikkeling en -deling
  • Onderdeel van een omvangrijk, landelijk netwerk via de beursgenoteerde DPA Group