Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals is een initiatief van DPA Professionals en De Nieuwe Zaak, een full service e-commerce bureau. DMP is gespecialiseerd in het trainen en detacheren van Digital Professionals.

Uit eigen onderzoek blijkt dat de vraag naar online marketeers nog nooit zo groot is geweest. De verwachting is, dat dit de komende jaren zal toenemen. In een markt die in hoog tempo ontwikkelt, heb je slimme online marketeers nodig die op strategisch niveau kunnen acteren en weten wat er morgen gebeurt. Digital Marketing Professionals vindt ze, leidt ze op en stoomt ze klaar om het verschil structureel te maken. Meer informatie over Digital Marketing Professionals.

Ook een professional met ervaring heeft recht op groei

Als professional is het noodzakelijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat doe je door uitdagende opdrachten bij grote ondernemingen uit te voeren. Je vergroot je netwerk en je levert een bijdrage aan de afdeling Online Marketing van onze opdrachtgevers. Jouw kennis en ervaring is van grote waarde en wij zijn in staat om je goede arbeidsvoorwaarden, interessante opdrachten en een groot netwerk te bieden. Ben je als medior/senior professional toe aan de volgende stap in je carrière? Merk je dat je doorgroei mogelijkheden bij je huidige werkgever beperkt zijn?

Traineeship Digital Marketing Professional

De Nederlandse markt biedt extreem veel mogelijkheden voor Online Marketeers. De online verkopen zijn het afgelopen jaar met ruim 16% gestegen.

Bedrijven zijn voor een steeds groter deel afhankelijk van de online kanalen om hun klanten te bereiken. Van een allround Online Marketeer wordt verwacht dat hij of zij kennis heeft van SEA, SEO, social media, content, e-mail marketing, conversie optimalisatie, web- en data analytics. DMP leiden Young Professionals op in een T profiel. Dat wil zeggen dat je kennis hebt van alle onderdelen van digital marketing en ook de relatie met techniek kunt leggen. Dit is de horizontale balk van de T. Daarna specialiseer je in 1 of meerdere vakgebieden, de verticale balk van de T. Onze Traineeship is de digitale opstap die je nodig hebt om succesvol te kunnen werken binnen de marketingafdeling van de grote Nederlandse bedrijven.

Kennisgebieden traineeship

  • Advertising & SEA
  • Content & Social
  • E-mail marketing
  • Inbound & SEO
  • Web & data-analytics
  • CRO & UX
Screen Shot 2016-03-30 at 13.58.21

Of, bezoek de website van Digital Marketing Professionals