Vacature Traineeship Finance

Starten in het Finance Traineeship betekent:

 • Keihard ontwikkelen door middel van het Career Launch Program van DPA; een éénjarig programma waarin wij jou helpen je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
 • Ervaring op doen in verschillende finance vakgebieden bij top 500 opdrachtgevers. En in no time dus een enorm netwerk opbouwen.
 • Mogelijkheid tot vast contract, startsalaris van € 2750,- bruto per maand en de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas
DPA facility unit

Regie over je toekomst

Nieuwsgierig wat de financiële wereld jou te bieden heeft? Als Trainee Finance bij DPA pak jij de regie over je toekomst. Wij reiken je de tools aan, zoals vakinhoudelijke certificeringen en trainingen. Daarna ga je aan de slag voor grote Nederlandse banken, pensioenfondsen en intermediairs. Een mooie kickstart van je carrière! Samen met jouw talentmanager werk je tijdens het traineeship aan je persoonlijke doelen en stel je een ontwikkelplan op om jouw ambities te realiseren. Als jouw carrière bij DPA van start gaat, bieden wij jou een uitdagend en leerzaam opleidingstraject aan in het Career Launch Program. Binnen het traineeship zijn er verschillende rollen waarin je kan ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen:

engineering_hero_image.png

Financieel adviseur

Als financieel adviseur, geeft je particulieren klanten advies op financieel gebied. Je brengt wensen, behoeften en situatie van een klant in kaart, geeft advies over belangrijke financiële keuzes in iemands leven! Hierbij kan je denken aan hypotheekadvies of advies over pensioenen of verzekeringen.

Solliciteer direct ↓

De voordelen van het traineeship

Ontwikkelen

Je volgt het Career Launch Program, een uitgebreid ontwikkelprogramma om jou tot volwaardige Interim Professional te lanceren. Het programma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en competentiegerichte trainingen. Soft skills vinden wij namelijk net zo belangrijk. Je volgt de trainingen bij je opdrachtgever en DPA. Meer informatie over de inhoud van het programma vind je hieronder.

Begeleiding

Er staat een team klaar om jou tijdens het Finance Traineeship om jou te begeleiden. Jouw Performance Manager bij DPA is je persoonlijke aanspreekpunt en begeleidt jou gedurende je loopbaan. Heb je vragen over je werkzaamheden of wil je sparren over een uitdagend dossier? Dan kun je terecht bij jouw coach. Als laatste helpen trainers en learning specialisten jou in je ontwikkeling.

Ervaring opdoen

Je ontdekt de dynamische financiële wereld en doet ervaring op bij top 500 opdrachtgevers, denk aan; Rabobank, ING, ABN-AMRO. Tussentijds houd je nauw contact met de DPA-thuisbasis en je medetrainees. Je leert in korte tijd de uiteenlopende werkzaamheden binnen het vakgebied kennen en bouwt aan een relevant netwerk. Binnen één jaar doe jij twee jaar werkervaring op!

Jij pakt de regie over je toekomst. Wij reiken jou de tools aan, zoals vakinhoudelijke certificeringen en trainingen. Je start daarna bij grote Nederlandse banken, pensioenfondsen en intermediairs.

Ervaring van zij-instromer Richard

Zij instromer richard banking insurance

Wie jij bent

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van economie, bedrijfskunde, finance, hotelschool of vergelijkbaar;
 • Je wilt ontdekken of werken binnen de financiële dienstverlening iets voor jou is;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je bent op korte termijn 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat jij van ons kan verwachten

 • Een startsalaris van € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per week;
 • Een vast contract;
 • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas (ook voor privé gebruik) of een NS-Business Card;
 • Deelname aan het Career Launch Program en een onbeperkt opleidingsbudget;
 • Een Performance Manager die jou stimuleert op je carrièrepad;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • En dat allemaal zonder studieovereenkomst. Wij geloven in jou!

Het Career Launch Program

Het Career Launch Program: dé kickstart van jouw carrière. Een uitgebreid opleidingsprogramma waarin de focus ligt op het ontwikkelen van jouw competenties. Denk aan trainingen als persoonlijk leiderschap, projectmatig werken, conflicthantering en situationeel leiderschap. Alles om het verschil te gaan maken bij de klant. Wat past bij jou en welke skills wil jij extra ontwikkelen? Jij hebt de regie.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Jij start samen met 20 tot 25 andere trainees, een hechte groep waar je trainingen mee volgt, maar elkaar ook opzoekt voor kennisdeling.

Talent staat centraal binnen DPA. Je wordt gecoacht door jouw Performance Manager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda. Er zijn sessies met topsporters, bijvoorbeeld over work-life balance. Allemaal gericht om jou te helpen alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat!

Thirza Sam

Thirza

Recruiter

Werken bij DPA

Wil je graag je netwerk uitbreiden? Dan zit je goed bij DPA. Je sluit aan bij maar liefst 350 bankingprofessionals: een enorme pool aan vakgenoten! Niet alleen werk je samen met veel collega’s, ook ga je aan de slag voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij DPA leggen we de nadruk op talent en regie. We luisteren goed naar wat jij wilt en helpen je bij het plannen van je carrière. De onboarding en de persoonlijke begeleiding van je Performance Manager dragen hieraan bij. Extra leuk: bij DPA combineren we vakkennis en fun. Denk aan bingo-avonden, uitjes, barbecues en zomerfeesten. Maar ook aan kennisevents, waarop je kennis en ervaring uitwisselt met collega’s. Onze cultuur is transparant en we werken op basis van vertrouwen. Daarin is alle ruimte voor jou: fouten maken mág.

Solliciteer in 30 seconden als Finance Trainee!


Thirza Sam

Thirza Sam-Sin

Recruiter

Bel of WhatsApp: +31 657373721