Finance professionals die organisaties beter laten presteren

Om organisaties blijvend beter te laten presteren, zet Fagro hoogwaardige kennis en kunde in. Dat doen we met onze hoogopgeleide professionals die diepgaande expertise hebben in specifieke niches van het financiële vakgebied. Deze ervaren specialisten verdiepen zich in elke organisatie waarvoor zij werken. Zij pakken elk vraagstuk grondig aan en weten op die manier het verschil te maken bij bedrijven en organisaties, zowel in de profit- als non-profitsector. Van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering

Business lines

Business control – Omvat de hele cyclus van plannen, budgetteren, informatie vergaren, evalueren en interpreteren. Met als doel om bedrijfsvoeringen beter te beheersen. Onze professionals zetten we in op onder andere business & financial control, financiële informatiesystemen, business intelligence, benchmarking en business balanced scorecard.

Accounting & reporting – Breed gebied met onder andere: verzamelen, vastleggen en verwerken van (financiële) gegevens tot informatie. Essentiële activiteiten voor de besluitvorming en koersbepaling. Wij helpen met accounting, management reporting, annual reporting en credit control.

Corporate governance – Verankert maatschappelijke verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering en helpt risico’s optimaal te beheersen. Onze professionals zorgen ervoor dat organisaties voldoen aan regels, codes en voorschriften. Zoals Sarbanes-Oxley, Tabaksblat, COSO en IFRS. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor internal controls/internal accounting, internal audits (o.a. Sarbanes Oxley), enterprise risk management (onder andere COSO) en business process improvement & business process redesign.

Het succes van jouw carrière is bij ons in goede handen.

Fagro investeert in zijn medewerkers. Trainingen, opleidingen, workshops en zelfs een persoonlijke mentor staan voor je klaar. Allemaal erop gericht om jouw kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen. Met uitdagende projecten doe je ervaring op in verschillende omgevingen bij gerenommeerde organisaties bij jou uit de buurt. Werken bij Fagro is inspirerend. Je krijgt kansen, mogelijkheden en uitdagingen op je pad.

Hard werken, gezond en gelukkig leven

Om te kunnen presteren en je maximaal te ontwikkelen, is een goede balans werk-privé essentieel. Het is de truc om deze balans in evenwicht te houden: daar waken wij voor. Zo letten we onder andere op een gezonde reisafstand woon-werk. Ook sporten is zeer voordelig en bij jou in de buurt mogelijk via bedrijfsfitness. Meer dan gemiddeld investeren wij in je opleiding en ontwikkeling met hulp van de Fagro Academy. De opdrachten waarmee je aan de slag gaat, stemmen we zorgvuldig met je af. Uiteraard wordt dit alles onderstreept met een mooi salaris en een auto van de zaak.

Fagro is onderdeel van DPA Group N.V. Lees meer informatie over de activiteiten van Fagro op www.fagro.nl

Zevende Best of Finance Private-onderzoek

> Lees het verslag

Opleidingsprogramma

Fagro Academy persoonlijke ontwikkeling via trainingen, opleidingen en workshops

Nieuwsbrief

Volg de ontwikkelingen in het financiële vakgebied.

> Ontvang elke maand onze nieuwsbrief Improve