Werken als engineer op topniveau aan spraakmakende opdrachten

Gespecialiseerde technisch professionals werken in een markt die in razend tempo verandert. Nieuwe technologische mogelijkheden, hoge eisen aan professionals: je zult veel in jezelf moeten investeren om mee te kunnen blijven draaien. Bij DPA Engineering werk je aan de mooiste projecten voor top-500 bedrijven in Nederland. Dat je daarnaast continu jezelf ontwikkelt, is bij ons geen luxe maar een vanzelfsprekendheid.

Stevig in je schoenen met DPA Engineering

De richting van je carrière bepaal je helemaal zelf. Maar vrijwel iedere professional heeft behoefte aan iemand die hem af en toe een spiegel voorhoudt. Iemand die hem adviseert en steunt. Bij DPA Engineering zorgen we goed voor je. We zoeken altijd een opdrachtgever of project waarbij je je ambities kunt verwezenlijken. Je krijgt een vast contactpersoon bij DPA. Iemand die jou goed leert kennen en bij wie je altijd terecht kunt als het om werk gaat. Je contactpersoon denkt met je mee en denkt vooruit. Over alles wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Om je kennis naar een hoger plan te trekken zodat je op het hoogste niveau blijft meedraaien in een innovatieve wereld.

Interim, vaste baan of detachering

DPA Engineering heeft werk voor elk type technisch professional. Bij grote opdrachtgevers in de zware en lichte industrie zoals offshorebedrijven, energiemaatschappijen, hightech-industrie en elektronicaproducenten. Voor onze vakgebieden zoeken we gekwalificeerde specialisten. De samenwerkingsvorm hangt van de vacature die openstaat: van vaste baan tot interimopdracht, van flexibel werk tot detachering.

We maken graag kennis met je

Zoek je werk als technisch professional, neem dan contact op met ons team. We willen je graag leren kennen. Want zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij alles uit je carrière haalt. Met de juiste begeleiding, persoonlijk advies en passende opleidingen. Bel of mail gerust voor een afspraak. Welkom bij DPA Engineering.

Kennisgebieden:

Industriële Automatisering

In dit vakgebied gaat veel gebeuren de komende jaren. Wil jij je naam onder de mooiste projecten zetten? Kijk dan hier welke uitdagingen er voor jou als ervaren engineer zijn.

Lees meer

Werktuigbouwkunde

Er is veel werk voor werktuigbouwkundige professionals, en de mogelijkheden worden alleen maar groter. Als je via DPA Engineering aan de slag gaat, profiteer je van ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers bij top-500 bedrijven in Nederland.

Lees meer

Elektrotechniek

Gespecialiseerde technisch professionals zoals jij houden zich bezig met alles rondom de ontwikkeling en het onderhoud van machines en installaties. Samen met een groep vooruitstrevende engineers zorg jij ervoor dat wij met z'n allen blijven innoveren.

Lees meer

Elektronica

Ben je op je best in het fijnere werk binnen het vakgebied elektronica? Dan hebben we interessante opdrachten voor je bij toonaangevende bedrijven in de high-tech industrie. Vooral bij innovatieve bedrijven in de regio Eindhoven.

Lees meer