[Video’s] Wat levert een workshop risico mitigatie op?

Publicatiedatum

26 januari 2016

Business Unit

DPA B-Able

Dit artikel is eerder verschenen op MBIS.eu

Workshop ‘Risico Mitigatie’

De risico’s van inbreuken en de toenemende druk van wet- en regelgeving vragen om een adequate inrichting van uw informatiebeleid. Dit begint voor directies en management teams met het snel en effectief doorgronden van de risico’s die de organisatie loopt, om de daarmee samenhangen verbetermaatregelen te kunnen bepalen. Dit is, als gevolg van het complexe, veelomvattende en dynamisch karakter, echter lang niet altijd eenvoudig. Als u dit herkent brengt onze workshop ‘Risico Mitigatie’ uitkomst

In de workshop krijgt u in korte tijd inzicht in díe risico’s die specifiek voor uw organisatie gelden, welke prioriteiten u moet stellen, en welke maatregelen zijn te nemen. In deze korte video wordt dit verder toegelicht.

Intresse? Aanmelden

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=y9HyVimHfJg

Het belang van decision support software

Informatiebeveiliging beperkt zicht niet tot de afdeling IT. Naast technologie zijn de processen en de rol van de mens minsten zo belangrijk. Daarmee vraagt een effectieve informatiebeveiliging óók de inbreng van operations, inkoop, P&O, finance, eventueel risk & compliance, en natuurlijk de directie. Met deze diversiteit van betrokkenen én inzichten helpt Decision support software snel en effectief inzicht op te bouwen. In onderstaande korte video geeft Hans Mulder meer achtergrond over de tooling.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=G0mpsviLBxY

workshop risico mitigatie om de informatiebeveiliging in kaart te brengen

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • *