Wat wij doen

Duurzaam waarde creëren wordt steeds belangrijker. Zeker voor organisaties die een maatschappelijke rol vervullen, zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. De uitdaging is om alle milieu-, sociale en governance-factoren in de bedrijfsprocessen te integreren. DPA Sustainability verbindt organisaties en professionals die dit voor elkaar willen krijgen.

Duurzaamheid in de kern van de bedrijfsstrategie

Hoe zorgt uw organisatie voor impact op de transitie naar een duurzame economie? Een onafhankelijke, frisse blik helpt om dit snel en goed aan te pakken. Dit vraagt om langetermijndenkers met ervaring in veranderprojecten. Sterke persoonlijkheden die tot breed gedragen oplossingen weten te komen. Begaan, betrokken en vasthoudend. Specialisten die thuis zijn in duurzame financiering en ruime ervaring hebben met bedrijfseconomische uitdagingen. Deze professionals vindt u bij DPA.

Sustainability Scan

Onze professionals en werkwijze geven houvast bij het maken van de benodigde keuzes. Met onze Sustainability Scan geven we eerst inzicht in de feitelijke en de gewenste situatie. Snel, overzichtelijk en helder. Hoe gaat uw organisatie om met de Sustainable Development Goals? Waar wilt u heen? Met onze gestructureerde werkmethode helpen we u om de Environmental, Social and Governance-factoren in uw langetermijnstrategie te verankeren.

Doe hier de Sustainability Scan

Onze professionals

We selecteren onze Sustainability Professionals niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op mentaliteit, sociale vaardigheden en overtuigingskracht. En we investeren voortdurend in hun kennis, ervaring en groei. Binnen de DPA-community volgen ze opleidingen op maat en leren ze van elkaar. Zo verhogen ze hun meerwaarde bij onze opdrachtgevers. Ze zijn graag bereid om de meest recente inzichten met u te delen en u te ondersteunen bij het invoeren van een succesvol ESG-beleid.

DPA Sustainability in het kort:

  • Gedreven interim professionals die snel inzetbaar zijn
  • Actuele ESG-kennis en ervaring met grote verandertrajecten
  • Sterke advies- en interpersoonlijke vaardigheden
  • Vaste partner van gerenommeerde financiële dienstverleners
  • Innovatieve beursgenoteerde onderneming

Werken bij DPA Sustainability

Ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan de verduurzaming van de financiële sector? Bij DPA Sustainability draai je mee in strategische projecten en denk je mee over integrale procesverbetering. Door de diversiteit aan opdrachten ontwikkel je een brede kijk op de financiële sector, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast zul je jezelf op persoonlijk en communicatief vlak sterk ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Wat bieden we onze Sustainability Professionals?

  • Passende uitdagingen bij gerenommeerde financiële instellingen
  • Aansturen en stimuleren van duurzame bedrijfskansen
  • Vakinhoudelijke kennisontwikkeling
  • Gerichte ontwikkeling van je persoonlijke competenties
  • Onderdeel van een sterk landelijk netwerk