banking & insurance

Benkis vacatures

Kracht in bancaire kennis en ervaring

De medewerkers van DPA Benkis vervullen operationele kernfuncties bij banken. En als ervaren kennispartner dragen we ook bij aan de personele ontwikkeling en leerprocessen binnen banken waaronder Rabobank. Werken bij DPA Benkis betekent meer uitdaging en afwisseling. Maar ook: persoonlijke groei, leuke collega’s en veel persoonlijke aandacht. Iets voor jou?

Volop ruimte om te ervaren, leren en door te groeien

Bij ons kun je rekenen op intensieve begeleiding en alle opleidingen die nodig zijn om je talenten om te zetten in zakelijk succes. Vakgerichte opleidingen aangevuld met competentietrainingen, workshops en kennissessies. En ook heel belangrijk: we kijken goed naar je persoonlijkheid en zoeken een functie die jou gelukkig maakt. Klaar voor de volgende carrièrestap? Bekijk ons actuele aanbod aan vacatures in de banksector.

Openstaande Benkis vacatures

Traineeship Zakelijk Financieren

DPA Benkis Banking | Zwolle | 09 juli 2018
Heb je afgelopen jaar je Bachelor of Master behaald? En op zoek naar een carrière in het bankwezen? Maak dan kennis met DPA Benkis en ons succesvolle “traineeship zakelijke financieren”. Hiermee biede…

Bekijk alle vacatures van DPA Benkis


Zit de vacature die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie